Swap Shop: Dagang Layanan utawa Produk sing Sampeyan Bisa Mbagi, kanggo Sumber sing Sampeyan Butuhake

Umumake Swap Shop

Nalika jagad iki durung mesthi, perusahaan kudu terus ngawasi arus kas lan ngindhari biaya sing ora perlu. Siji cara sing bisa mbantu dagang produk lan layanan kanggo sumber sing sampeyan butuhake. Aku wis nggolèki klien sadurunge ing industri sing bisa digunakake kanthi pribadi lan profesional lan ngirit dhuwit kanthi pirang-pirang taun.

Pandemi virus corona saiki diprediksi bakal nyebabake ekonomi global $ 1 triliun ing 2020, lan wis meksa sadurunge ing kabeh industri lan jinis bisnis. Ketidakstabilan nyebabake akeh pamilik bisnis ganti menyang model operasi sing ramping lan beku anggaran pengadaan.

Umumake Swap Shop

Aku wis ngerteni manawa perdagangan langsung minangka transaksi sing angel. Kanggo aku, aku kudu ngirim sing ora bisa diarep-arep supaya wong sing nampa bakal seneng karo asile. Lan pangarep-arepku dadi mitra yaiku sampeyan bakal nindakake perkara sing padha. Aku wis teka ing ujung tongkat kaping pirang-pirang nalika panyedhiya layanan ujar kaya, "Sampeyan ora mbayar…“. Aduh ... kanthi tembung liyane ... amarga sampeyan mbayar wektu lan sumber daya dudu dhuwit awis, mula ora ana sampeyan mbayar. Sampeyan kudu kanthi ati-ati babagan perdagangan utawa layanan sing sampeyan gunakake.

Mbok, ing Umumake Swap Shop bakal mbantu karo sistem bartering online. 

Umumake Swap Shop

Umumake, agensi PR kanggo startup sektor teknologi, dina iki ngumumake peluncuran Umumake Swap Shop. Pasar online sing digunakake kanthi gratis iki nggawe cara alternatif kanggo para pelaku bisnis lan wirausahawan ing saindenging jagad kanggo ngakses produk lan layanan liwat sistem pertukaran. 

Platform online sing kasedhiya internasional ngemot feed kanthi tawaran lan panjaluk sing wis dikirim. Swappers sing duwe penawaran luwih dhisik kudu nggawe akun lan nerbitake rincian tawaran kasebut, uga 'takon' sing menehi saran babagan apa sing dibutuhake minangka baline, yen ana. Sapa wae sing bisa nelusuri platform lan tawaran sing ditawakake. Sawise swappers disambungake liwat email, loro pihak kasebut bakal nutup kesepakatan kasebut.

Swap Shop dibangun dening Publicize minangka cara kanggo ndhukung komunitas tech lan startup kanthi nggawe ruang virtual ing endi wirausahawan bisa njaluk pitulung nalika mbutuhake, nanging uga menehi tangan. 

Aku mesthi nemokake adegan wiwitan kanthi rasa komunitas sing luar biasa, kanthi keahlian sing kasedhiya kanthi bebas, solusi piranti lunak open source lan hack hack sing dicethakaké ana ing live stream. Ekosistem mbutuhake komunitas iki saiki luwih saka saiki, mula kita mutusake nggawe Publicise Swap Shop kanthi pangarep-arep supaya bisa mbantu bagean cilik. 

Erik Zijdemans, Wakil Presiden Operasi ing Umumake

Komunitas wis cepet melu sawetara tawaran manuk wiwitan ing meja. Swappers wis duwe kesempatan kanggo nawarake aksesoris utama Nerdytec saka omah, alat keterlibatan pamirsa interaktif Riddle, lan layanan nggawe ebook saka Publicize. 

Publikasikake nggawe platform kanggo nggawe cara sing gampang lan aman kanggo bisnis bisa nyambung, nanging negosiasi lan kesepakatan dagang kasebut ditinggalake kanggo loro partai kasebut.

Ndeleng Penawaran Gawe Tawaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.