Publicfast: Temokake Pengaruh, Nggawe Kampanye, lan Asil Ngukur

Platform Pemasaran Influencer Publicfast

Perusahaan saya kerja sama karo pabrikan saiki sing pengin ngembangake merek, nggawe situs e-commerce, lan masasarake produke kanggo konsumen sing ana pangiriman omah. Iki minangka teknologi sing wis digunakake sadurunge lan siji faktor utama kanggo nggayuh jangkauan yaiku ngenali pengaruh mikro, pengaruh sing ditargetake kanthi geografis, lan pengaruh industri kanggo mbantu nggawe kesadaran lan akuisisi drive.

Pemasaran influencer terus berkembang, nanging asile biasane didadekake langsung karo pengaruhe pengaruh kanggo target pasar sing tepat sing sampeyan nyoba. Pengaruh sing wiyar, kaya selebriti, bisa uga larang karo tingkat kesan sing dhuwur, nanging umume duwe tingkat respons sing sithik. Nanging tingkat kesan cilik karo influencer mikro, umume entuk tingkat respons sing luwih dhuwur sanajan ora ana sing ngetutake.

Merek sing kasengsem nyebarke marketing influencer asring kesusu kanggo ngenali influencers. Riset sing dibutuhake cukup angel lan ora gampang kaya mung kanggo ngetung jumlah pandherek sing dhuwur. Ngerti babagan ceruk sing duwe wewenang, kapercayan karo pandherekipun, lan interaksi kiriman karo pamirsa.

Mangkene babagan carane nemtokake influencer sing bisa digunakake Mediakix.

kepiye sampeyan nemtokake pengaruh
Source: Mediakix

Platform Pemasaran Influencer Publicfast

Merek duwe alat saiki kanggo mbantu golek pengaruh, nggawe kampanye kooperatif, nyetel pangarepan, lan ngukur asil. Ora mung merek sing bisa nggolek pengaruh lan ngajak menyang kampanye, nanging uga bisa nerbitake ringkesan kampanye sing bisa ditanggapi pengaruh. Umum minangka platform pemasaran pengaruh sing ngidini para pemasar bisa:

  • Temokake pengaruh - Mungkasi ramalan lan nggawe marketing influencer sampeyan bisa ditebak kaya mbukak iklan Facebook. Jelajahi biaya per klik, CPM, jumlah tayangan lan metrik liyane sing bisa nambah strategi lan nggawa ROI paling apik.

8413E5C1 3940 43EC B

  • Mbangun kampanye sing bisa diprediksi - Merek bisa nulis ringkes, kalebu informasi produk, papan sing digoleki, lan target kampanye. Umum banjur gunakake algoritma kanggo prédhiksi asil adhedhasar target. Influencer bisa ngirim konten, entuk pelacakan kampanye, lan kalorone pihak bisa nyetujoni kampanye lan setuju karo kompensasi.

ramalan umum

  • Mbayar kampanye utawa kinerja - Umum nyedhiyakake pengaruh pribadi sampeyan menyang influencer kanggo nglacak tumindak kampanye sampeyan supaya merek bisa ngawasi kinerja sampeyan utawa malah mbayar sampeyan adhedhasar tumindak kasebut.

goal

Umum mbantu atusan ewu pengaruh bisa ditemokake lan kolaborasi karo luwih saka 1000+ merek liwat atusan kampanye pemasaran influencer kanthi internasional.

Coba Publicfast Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Umum lan Influencer sing didhaptar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.