Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara: Ukuran - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa ana kesempatan kanggo tuwuh usahane bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek luwih akeh kanthi pariwara lan aku duwe konversi 5%

Dhaptar Perencanaan Kampanye Pemasaran: 10 Langkah Kanggo Asil sing Unggul

Nalika aku terus kerja bareng karo klien babagan kampanye lan inisiatif pemasaran, aku asring ngerti manawa ana kesenjangan ing kampanye pemasaran sing ngalangi supaya ora bisa nemoni maksimal. Sawetara temuan: Kurang kajelasan - Pemasar asring tumpang tindih ing lelungan tuku sing ora nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing tujuan para pamirsa. Kurang arah - Pemasar asring nindakake tugas banget nalika ngrancang kampanye nanging paling ora kejawab

Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Enem Tahap Perjalanan Pembeli B2B

Wis ana akeh artikel babagan lelungan para panuku sajrone sawetara taun kepungkur lan kepiye bisnis kudu digital kanthi digital kanggo nampung pangowahan prilaku pembeli. Fase sing ditindakake pembeli minangka aspek kritis saka strategi sales lan marketing sakabèhé kanggo mesthekake yen sampeyan nyedhiyakake informasi menyang prospek utawa pelanggan ing endi lan nalika lagi digoleki. Ing nganyari CSO Gartner, dheweke nindakake tugas sing apik babagan pamisahan

Publicfast: Temokake Pengaruh, Nggawe Kampanye, lan Asil Ngukur

Perusahaan saya kerja sama karo pabrikan saiki sing pengin ngembangake merek, nggawe situs e-commerce, lan masasarake produke kanggo konsumen sing ana pangiriman omah. Iki minangka teknologi sing wis digunakake sadurunge lan siji faktor utama kanggo nggayuh jangkauan yaiku ngenali pengaruh mikro, pengaruh sing ditargetake kanthi geografis, lan pengaruh industri kanggo mbantu nggawe kesadaran lan akuisisi drive. Pemasaran influencer tetep saya tuwuh, nanging asile biasane didadekake siji kanthi langsung