Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

SaaS Companies Excel ing Sukses Pelanggan. Sampeyan Uga Bisa… Lan Mangkene Cara

Piranti lunak ora mung tuku; iku hubungan. Nalika berkembang lan nganyari kanggo memenuhi panjaluk teknologi anyar, hubungan kasebut tuwuh antara panyedhiya piranti lunak lan pangguna pungkasan - pelanggan - nalika siklus tuku terus-terusan terus. Panyedhiya software-as-a-service (SaaS) asring unggul ing layanan pelanggan supaya bisa urip amarga melu siklus tuku terus-terusan kanthi luwih saka siji. Layanan pelanggan sing apik mbantu njamin kepuasan pelanggan, ningkatake pertumbuhan liwat media sosial lan referensi lisan, lan menehi

Napa Sampeyan Aja Nuli Tuku Situs Web Anyar maneh

Iki bakal rame. Ora seminggu aku ora duwe perusahaan sing takon sepira regane kanggo situs web anyar. Pitakon kasebut dhewe ngasilake flag abang sing ora apik sing biasane ateges mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngoyak dadi klien. Ngopo Amarga padha ndeleng situs web minangka proyek statis sing duwe wiwitan lan titik pungkasan. Ora… medium

Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi