3 Alesan Nyewa Firma PR

megaphone

gelembung wicara.pngIng peranku ingFormstack , lan tukang bentuk online, salah sawijining tugasku yaiku pengaruh hubungan masyarakat (PR) lan khusus liputan media, sing nyebabake ekspos lan nyurung penjualan.

Duwe pengalaman ing agensi lan klien, aku ngerti apa a tenan Humas tenan bisa ditindakake kanggo organisasi. Mangkene telung alasan, saka pengalamanku, kenapa bisnis, lan utamane bisnis cilik, kudu nyewa agensi PR njaba.

  1. Sampeyan ora duwe wektu kanggo nindakake PR: PR dudu spigot sing bisa diuripake lan dipateni. Kaya fungsi pemasaran liyane, PR sing konsisten, strategis, lan bisa diukur minangka prekara sing kudu direncanakake lan ditindakake sajrone wektu sing suwe. Kaya sampeyan ora bisa nguripake SEO, PR minangka prekara sing bakal saya kuwat nalika ngupayakake luwih akeh.
  2. Kanggo Maksimalake Peluncuran: Umume bisnis ngerti penting banget ngluncurake produk utawa layanan anyar kanggo sukses bisnis sampeyan. PR luwih saka mung nulis rilis pers lan ngatasi layanan kabel. Duwe mitra sing bisa nggedhekake hubungan media, media sosial, acara, kesempatan penghargaan lan kegiyatan PR liyane sing gegandhengan karo rilis utama bisa menehi sampeyan legi nalika ngluncurake produk. Nanging mung elinga, kaya sing dakkandhakake ing titik 1. PR ora bisa urip lan mateni. Yen sampeyan ngrancang nggunakake agensi njaba kanggo peluncuran, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan duwe sistem nalika diluncurake terusake kabeh energi lan momentum sing wis digawe. Bab sing paling ala sing bisa ditindakake perusahaan yaiku ngluncurake produk gedhe, duwe PR gedhe, lan sirna tanpa maksimal apa sing wis ditindakake pirang-pirang wulan sajrone sampeyan lan agensi.
  3. Kanggo Revitalisasi Produk utawa Layanan: Kadhangkala, para PR paling apik ing omah ora bisa duwe ide apik. Kaya ing merek utawa situs web maneh nggawe agensi njaba kanggo revitalisasi PR sampeyan bisa mbayar deviden gedhe. Agensi PR sing apik ngerti cara ndeleng produk, layanan, utawa perusahaan lan ndeleng sing anyar - sesuatu sing pantes. Mergo sing sampeyan wis mati utawa kesel bisa digawa menyang pasar anyar utawa outlet anyar lan cepet entuk sikil. Nggunakake perusahaan PR sing bisa cepet kontak lan nyoba ide anyar bisa dadi produk utawa bisnis sing luntur. Nanging, elinga, sanajan PR sing paling apik ora bisa ngasilake produk sing bakal ilang, priksa manawa ana prekara sing ana lan jujur ​​karo agensi babagan sukses lan kegagalan sadurunge supaya bisa menehi strategi sing tepat.

Lan minangka bonus ing kene, ana alesan liyane kanggo nyewa agensi njaba.

4.  Sampeyan Ana ing Pasar sing rame: Bisnis cilik sing nyoba bersaing ing pasar gedhe, mapan, utawa rame bisa uga entuk manfaat sing apik saka nyewa agensi PR ing njaba. Agensi sing apik bakal bisa ngembangake strategi sing fokus karo kekuwatan lan pembeda perusahaan sing nggawe sampeyan tampil. Asring kaping agensi bisa mbantu ngatasi swara lan nggayuh pasar sing luwih cepet.

Iki ora mung alasan kenapa organisasi kudu nyewa agensi PR nanging iki minangka sawetara alasan sing aku weruh saka perspektif klien lan agensi kanggo nyewa pitulung saka njaba PR.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Kabeh poin sing apik. Umume usaha cilik ora duwe dhuwit kanggo nindakake iki. Nanging kaya sing wis ana ing ndhuwur,
    upaya kudu konsisten, strategis, lan bisa diukur.

    Mangkene uga kanggo pariwara. Aku ndeleng bisnis cilik nindakake sawetara kaping lan sambat manawa pariwara ora bisa digunakake.

    Yen bisnis milih nindakake dhewe, kuncine ora mateni spigot. Kaya dene sampeyan ngilangi karpet saben dina, nyapu dalan ing ngarep toko, iki prekara sing kudu diwaspadai terus.

  6. 6

    Pancen dhuwit sing paling sampeyan lakoni kanggo serius babagan penjualan sampeyan. Sampeyan bisa mumbul ing ngisor iki kanthi kesempatan, nanging umume sampeyan ora duwe anggaran kanggo nutupi kabeh kanthi efektif. Temokake strenghts sampeyan lan entuk saran sing tepat lan bangun saka kana. Artikel apik

  7. 7
  8. 8

    Aku mikir aku bisa setuju karo kabeh Chris kasebut. Alasan liyane yaiku supaya ora dikandhani, 'ora' yen sampeyan duwe ide ala. Yen agensi PR teknis wis cukup mandhiri, sampeyan bakal bisa ujar nalika mikir salah sawijining ide sampeyan ora bakal bisa digunakake lan kudu cukup wani menehi katrangan marang sampeyan.

    Aku mikir ora kudu ujar manawa dheweke uga kudu kreatif supaya bisa ide uga!

  9. 9

    Menarik kanggo ngerti manawa babagan bisnis sing pengin nyewa perusahaan hubungan umum, ana manfaate sing bisa diduweni saka dheweke nggunakake. Aku kepiye carane sampeyan ujar manawa iki bakal nulungi wong-wong mau bisa nggedhekake peluncuran bisnis utawa produk anyar sing pengin didol. Iki minangka perkara sing kudu dieling-eling supaya bisa duwe sawetara karya karo media ing kabeh bentuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.