Kepiye Ora Nggawe Influencer, Blogger, utawa Wartawan

dunno wadon1

Aku nampa email iki saka profesional hubungan masarakat kanggo ndeleng apa aku bakal blog babagan pelanggan ing Martech Zone. Iki kabeh email, banjur informasi kontak lan nomer telpon dheweke.

[Jeneng Klien] ngembangake bisnis lan layanan internasional kanthi entuk panyedhiya layanan multimedia ing Inggris minggu ngarep, luwih nguatake jejak global lan tekan pasar anyar.

Liwat akuisisi iki [Jeneng Klien], sing misuwur ngasilake pengalaman multimedia sing ora ana tandhingane kanggo merek ing saindenging jagad, bakal diluncurake menyang pasar Eropa kanggo nguatake dhukungan klien regional perusahaan ing Eropa, Timur Tengah, Afrika lan India. Saiki ndhukung inisiatif media hiburan ing toko, online lan piranti ing 70 negara, [Jeneng Klien] nglayani klien kayata Starbucks Coffee®.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca rilis pers Business Wire [Link].

Apa sampeyan kepengin nulis babagan akuisisi paling anyar [Jeneng Klien]?

Wektu kanggo profesional hubungan masyarakat sing ora sopan:

  1. Kaping pisanan… sacara teknis SPAM iki nglanggar tumindak CAN-SPAM. Sampeyan njaluk kula lan sampeyan ora menehi cara langganan ing email (amarga sampeyan nyamar minangka email pribadi). Aku ora duwe hubungan bisnis karo sampeyan, uga aku ora nate hubungan karo sampeyan.
  2. Aku duwe embuh sapa klien sampeyan utawa kenapa aku kudu nulis babagan dheweke. Mung nulis jenenge ora menehi kula wawasan babagan perusahaan, produk utawa layanane.
  3. Sampeyan ora ngandhani sapa sing tuku. Panyedhiya layanan apa? Napa relevan karo pamirsa?
  4. Aja ngirim link kanggo golek informasi tambahan. Wayahe saya larang. Kandhani kenapa kabar iki ana khusus relevan karo blogku lan pamirsa.
  5. Kandhani apa sing pengin dak tulis lan tulis kanggo pamirsa.
  6. Kalebu gambar utawa video sing bisa ditrapake kanggo crita sing dakcritakake.
  7. Nyedhiyakake tautan sing pengin dak bagi menyang para pamiarsa sing bakal menehi informasi tambahan.

Aja nganti kesed banget lan bisa uga bakal entuk asil sing luwih apik. Cukup jelas yen email sampeyan mung potongan lan tempel sing kanthi otomatis sampeyan kirim menyang puluhan blogger. Mandheg wae. Waca kirimanku ing Cara Nggawe lan Influencer, Blogger utawa Wartawan kanggo ndeleng carane wis rampung!

5 Komentar

  1. 1

    Aku ngguyu cekikikan amarga sing dadi pikiranku yaiku SPAM. Sampeyan bakal mikir manawa sampeyan pengin wong nulis babagan sampeyan utawa perusahaan sampeyan, sampeyan bakal menehi informasi babagan wong kasebut supaya bisa ngerti babagan entitas kasebut. Amarga iki katon kaya pesen wujud, mula bisa uga dikirim menyang akeh wong liya sing ditakoni perkara sing padha. Kaya sing dakkandhakake nggawe aku guyu. Matur nuwun kanggo sing.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.