Perusahaan Hubungan Masyarakat siyap bisa Nduwe Media Sosial

Depositphotos 7537438 s

Kanthi kiriman pungkasan slamming Brody PR, sampeyan bisa uga mikir yen aku wong media sosial sing sengit karo perusahaan PR. Iki ora bisa adoh saka kasunyatan. Aku bakal gampang ngirim postingan blog babagan agensi media sosial yen dheweke nindakake perkara sing padha.

kyle-lacy.pngKyle Lacy wis njupuk a langkah luwih adoh, nyatakake,

Yen perusahaan hubungan umum sampeyan ora nulis, ngomong, lan ndhidhik marang para klien babagan cara nggunakake media sosial kanggo manajemen merek utawa komunikasi? murub mau ing titik.

Kanthi hormat, aku ora setuju karo Kyle.

Perang kasebut ora ana ing antarane Hubungan Masyarakat lan Media Sosial, aku isih ngurmati keahlian sing ditawakake Hubungan Publik. Ora ana ahli media sosial (lan aku bakal nantang kabeh) sing siyap nggunakake media kasebut luwih becik tinimbang agensi PR sing ngerti cara komunikasi lan nggawe strategi komunikasi kanthi efektif karo publik, nggarap lan offline.

Siji perkara sing terus dilalekake karo para media sosial yaiku kita kalebu minoritas. Hubungan masyarakat minangka wong gedhe - isih narik kawigaten lan nyetel swasana kanggo perusahaan paling gedhe ing saindenging jagad. Perusahaan hubungan masarakat isih entuk asil sing apik kanggo bisnis lan investasi kanggo perusahaan. Perusahaan hubungan umum kanthi pendhidhikan kanthi formal komunikasi, medium, taktik, lan liya-liyane efektif. Luwih saka sawetara wong sing pancen pinter!

Aku sejatine mikir yen media Sosial cenderung nggawe berlebihan media lan pentinge awake dhewe. Pemasar hebat sing makarya ing pemasaran langsung, surat langsung, pemasaran basis data lan publikasi sing nggunakake media sosial seneng makarya ing papan kasebut amarga luwih gampang digunakake, luwih gampang diukur, lan ora larang kanggo ngganti arah kanthi cepet.

Perang antarane perusahaan hubungan umum kudu dilalekake lan para media sosial kaya Kyle lan aku kudu ngrangkul, nulungi dheweke, lan sinau saka dheweke. Aku ngarep-arep ngajari perusahaan PR babagan medium, otomatisasi lan analisis sing bisa diwenehake media sosial wiwit saiki njaluk kasebut, dheweke bakal seneng asil sing bisa dipikolehi lan kepuasan sing diwenehake.

Yaiku 2 sen ing Humas lan Media Sosial!

Foto Kyle dening Kyle Weller.

10 Komentar

  1. 1

    Foto Kyle iku apik tenan! haha

    Aku setuju. Aku bosen karo "wong media sosial" mbuwang wektu kanthi akeh nyoba kanggo ngyakinake kabeh wong manawa media sosial iku terkenal. Saiki wong kudu ngerti. Kadhangkala kaya-kaya kita nindakake postur pertahanan sadurunge ana wong sing menehi keberatan nggunakake media sosial. Aku bakal luwih akeh ngentekake wektu lan luwih akeh wektu kanggo ngasilake asil kanggo wong-wong sing wis mbukak.

  2. 2

    Kaping pisanan, matur nuwun wis nggunakake gambar kasebut. Iki minangka salah sawijining harta karun sing didhelikake ing kolong gambar. Kapindho, aku pengin jelas banget yen aku ora nentang hubungan masyarakat babar pisan. Aku yakin manawa pr isih duwe pengaruh penting ing strategi komunikasi. Aku nyoba kanggo nggawe keputusan yen perusahaan hubungan sampeyan paling ora nylidhiki potensial nggunakake media sosial mula ora nggawe klien adil. Ana akeh perusahaan kaya Blast Media ing Indianapolis sing nggunakake media sosial kanthi cara sing bener. Sampeyan kudu nggunakake Internet kanggo komunikasi yen titik kasebut penting banget. Kita mung nyoba supaya wong kudu tanggung jawab.

    Pos sing apik, Doug. Nuwun sewu amarga ana kesalahan éjaan sing diketik ing iPhone.

    • 3

      Perdebatan sing apik dibutuhake ing ngarep PR, Kyle. Lan aku pancen ngidini Brody duwe kiriman pungkasan mula aku pengin nebus sithik.

      Iki gambar sing apik tenan! Aku nemokake uga kelangan liyane…. apamaneh sing nganggo sikilmu dibungkus sikil sikil bocah wadon… sarwa. Aku meh nggunakake! Google Gambar apik tenan!

  3. 4
  4. 5
  5. 6

    Mangkene carane Masyarakat Hubungan Masyarakat Amerika (PRSA) nemtokake PR:

    Hubungan Publik minangka serangkaian fungsi manajemen, pengawasan, lan teknis sing nyengkuyung kemampuan organisasi kanggo ngrungokake, ngapresiasi, lan nanggapi kanthi strategis tumrap wong-wong sing ana hubungane karo organisasi kanthi prelu kanggo entuk misi lan nilai-nilai kasebut.

    Definisi iki umume ngguyu. Iki tegese PR dirancang kanggo "nuwuhake komunikasi strategis" karo kabeh wong sing penting karo sawijining organisasi. Nanging sampeyan ora bisa nggayuh tujuan iki kanthi akeh. Saben karyawan, saben pelanggan, saben individu duwe kekuwatan kanggo ngobrol babagan perusahaan kapan sing dikarepake. Perusahaan-perusahaan PR duwe pengaruh gedhe marang pemahaman masarakat kanthi nyipta pesen kanthi tliti menyang media massa. Munggah swara individu kanthi wujud media sosial minangka fenomena sing ora bisa dicegah. Perusahaan ora bisa ngarep-arep bisa nggunakake cukup ahli PR kanggo komunikasi karo jutaan wong kanthi individu.

    Ora ateges PR ora ana regane. Cukup, PR kasebut minangka "fungsi strategis" mung nduweni nilai ing jagad sing media massa dominasi pendapat masarakat. Kita isih urip ing jagad kasebut, nanging bakal cepet mati. Jaringan televisi, stasiun radio lan koran ambruk ing endi wae.

    Sing paling penting yaiku PR ngerti yen gagal. Miturut Edelman 2009 Trust Barometer (http://www.edelman.com/trust/), "Target =" _ blank "> www.edelman.com/trust/), 77% perusahaan kepercayaan Amerika kurang saka setahun kepungkur. Dheweke uga nglaporake manawa mung 26% sing bener-bener dipercaya karo pernyataan pers perusahaan. Lan kanthi cara kasebut - Edelman minangka perusahaan PR paling gedhe ing saindenging jagad!

    Yen wong PR mung bisa nggawe 1/4 wong sing dipercaya, mesthine bakal dadi bencana ing pakaryan kasebut. Bayangake yen mung 1/4 kanca lan kulawarga sing percaya tenan karo sampeyan. Mbok cara sing tepat kanggo perusahaan kanggo nggawe kapercayan lan komunikasi karo wong liya, ora liwat frase wong-wong PR sing wis dirakit kanthi tliti, nanging kanthi nyengkuyung karyawan supaya bener-bener ngobrol karo wong liya babagan kedadeyan kasebut. Iki bisa uga nggawe sesambungan sing migunani, tinimbang dadi siji.

  6. 7

    Aku mikir manawa hubungan masarakat duwe peran gedhe lan uga butuh. akeh komentar ing kene kanggo tujuan debat. Aku setuju kabeh karo dheweke kudu ana debat babagan topik iki. bisa uga kita bisa miwiti debat ing kiriman iki uga uga komentar. saengga bisa ana debat ringkes ing antarane kita kabeh… uga kiriman apik uga pic .. semoga sukses

  7. 8

    Yen wis ana volume pesen pemasaran (sing 90% sampah) sing konsumen lan bisnis lagi bombarded, luwih becik ngarepake wong sing ora yakin manawa media sosial pancen cocog karo bisnise. Kajaba produk sampeyan dituju menyang demografi ing media sosial, sampeyan bakal butuh upaya kanggo narik apa-apa, luwih-luwih yen sampeyan wong cilik sing duwe merek sing ora dingerteni.

  8. 9

    Rada pungkasan ing pesta kasebut, nanging kiriman Doug sing apik (lan wong sing andhap asor nalika ndeleng saka ahli). Aku setuju, perselisihan kasebut kudu disingkirake; ana sawetara kesempatan gedhe ing kana. Aku njaluk ngapura ing ngarep amarga wis mandiri, nanging kita (RSW / US) mung ngrampungake survey, perspektif Agensi lan Klien babagan lanskap Sosial / Digital, sing cocog karo kiriman sampeyan kanthi apik. Khusus, salah sawijining temuan:

    Saka rong disiplin layanan pemasaran utama sing disurvei, katon yen PR Firma duwe kemampuan kanggo nggayuh pangukuran media sosial. 60% Firma PR negesake manawa ngukur media sosial dibandhingake mung 49% Agensi Iklan lan 45% Pemasar.

    Sadhar mung data iki sing saliyane kontek, nanging sampeyan bisa ndownload survey ing kene: http://www.rswus.com/main/indexsurvey.php Ngarep-arep kanggo ngetutake blog sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.