Ptengine: Peta Panas, Kampanye, Pelacakan Konversi lan Analytics

peta panas ptengine

Nalika akeh Analytics platform ing pasar minangka sisa teknologi sing wis rong puluh taun kepungkur, teknologi sing luwih anyar luwih fokus marang prilaku pangguna lan analisis corong konversi. Heatmaps minangka sarana sing sampurna kanggo ndeleng kepiye pangguna sesambungan karo tata letak situs, pandhu arah lan ajakan-ajeg kanggo situs sampeyan. Ptengine nawakake koleksi alat sing dibangun khusus kanggo tujuan kasebut.

  • Analisis Peta Panas - Bandhingake heatmap ing antarane kaca, periode wektu, lan segmen tanpa wates kanggo nggambarake tindak tanduk pengunjung sing beda.
  • Klik Heatmap - Visualisasikan data klik kanthi visualisasi thermographic, menehi pangerten cepet lan gampang tumrap tindak tanduk pengunjung.
  • Manungsa waé Heatmap - Data sing diklumpukake nawakake bukti babagan pengunjung sing luwih fokus, mbantu nemtokake panggonan iklan sing optimal, menehi informasi utama nalika ngrancang lan ngrancang ulang kaca landas, minimalake ditinggalake keranjang belanja, nggedhekake konversi formulir online, lan prédhiksi kepiye pengunjung bakal nggunakake situs web sampeyan ing mbesuk .
  • Ngawasi Multi-Pirantinglacak lan nganalisa data saka kabeh piranti lan ndhukung situs sing dibangun kanthi desain responsif.
  • Analisis Kaca - alat analitik sing kuat kanggo nglumpukake jumlah klik saka elemen interaktif lan non-interaktif. Ora preduli saka elemen kasebut, entuk wawasan babagan jumlah klik sing tepat ing tombol, gambar, video, menu drop-down lan liya-liyane.
  • Gulung Peta Reach - klik overlay lan heatmap perhatian kanggo nyedhiyakake persentasi nyata pengunjung sing nggulung menyang bagean tartamtu ing kaca sampeyan. Entuk wawasan lengkap babagan kenapa pengunjung bakal lunga sawise mlebu ing situs web sampeyan.
  • Klompok Analytics - Nggunakake Head Match, End Match, Exact Match, lan Regex, Ptengine nawakake macem-macem cara kanggo nganalisa kaca sing duwe aspek sing padha, kayata sepatu kanthi warna sing beda-beda, mobil kanthi model sing beda-beda, artikel saka macem-macem penulis, kaca landas kanthi URL sing beda. Ngirit wektu kanggo nyetel URL kampanye sing wis ana.
  • Kampanye - nggawe URL kampanye (utawa cocog karo sing wis ana), lan analisa lalu lintas miturut jeneng, sumber, medium, istilah, lan konten.
  • Corong Konversi - Sinau ing endi lan kenapa para pengunjung mungkasi kunjungan, lan cara navigasi ing situs web sampeyan. Gunakake Heatmap Ptengine Analytics menyang Corong Konversi lan ngowahi pengunjung dadi pelanggan.
  • Ringkesan Pengunjung Nyata - nglumpukake data babagan lalu lintas pangguna sing bebarengan, supaya sampeyan bisa nyetel penyesuaian pemasaran kanthi cepet lan efektif.
  • Analytics Geografis - Ing wektu nyata, nemtokake lokasi geografis pangguna. Rincian Pengunjung
  • Rincian Pengunjung - ngawasi kabeh data penting pengunjung sing padha, kayata kegiatan, navigasi konten, sistem operasi, browser web, lan kaca rujukan.

Mlebu kanggo Nyoba Gratis

ptengine

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.