Psikologi Media Sosial

Psikologi Gelar Psikologi Jaringan Sosial

Psikologi Jaringan Sosial minangka infographic apik tenan sing diwenehake dening tim ing psychologydegree.net. Klebu statistik khas sampeyan babagan panggunaan media sosial lan panyebaran ing gesang kita. Nanging informasi sing menarik banget bisa ditemokake ing sisih ngisor gambar, ing endi tim ngerti kenapa kita nggunakake jaringan sosial. Lan kira apa sing ditemokake?

Umume kita, atraksi emosional luwih akeh tinimbang karo pamirsa, tinimbang kepinginan kanggo nyambung sosial. Sacara sederhana, kita luwih peduli karo 'aku' tinimbang jaringan liyane. Obsesi awake dhewe yaiku nyurung status utawa menehi tag ing foto. Menarik, Facebook mikir kepiye cara monetisasi drive psikologis iki, kalebu ngisi udakara $ 2 kanggo promosi update status kita dhewe, kanthi cara sing padha karo Facebook Page.

Pengaruh Pemasaran Psikologi Jaringan Sosial

Yen sampeyan marketing kanggo bisnis, aja menehi kabeh babagan sampeyan. Nyatane, tindakake kosok baline. Temokake kesempatan kanggo pamirsa kanggo melu langsung karo upaya pemasaran sampeyan. Mbok sampeyan bisa nyoba nganyari gaya "isi kosong", sing paling gampang lan njaluk partisipasi, kayata "Aktivitas musim panas sing paling disenengi yaiku                 ".

Utawa sampeyan bisa njupuk langkah luwih adoh lan nganakake sayembara sing ngidini pangguna ngunggah foto dhewe. Tim pemasaran ing mburine film Ted nggawe aplikasi Facebook khusus sing ngidini sampeyan ngunggah foto dhewe kanthi gambar sing ditumpukake karakter utama film kasebut, banjur enggo bareng menyang jaringan sampeyan. Jenis pemasaran iki kalebu kalebu pamirsa kanthi langsung, lan uga narik kawigaten merek sampeyan.

Psikologi Media Sosial Tweet Stats Iki

  • 1 saben 5 menit sing ditindakake online ing jaringan sosial.
  • 1 saka 8 wong ing Bumi ana ing Facebook. 
  • Umume wong duwe 150 kanca "urip nyata" lan 245 kanca Facebook. 
  • Facebook lagi nyoba fitur sing mbayar wong $ 2 kanggo nyorot update status pribadi. 
  • 50% kabeh pangguna mbandhingake awake dhewe karo liyane nalika ndeleng foto utawa nganyari status.

Psikologi Jaringan Sosial

Aja lali tweet statistik sing disenengi lan nuduhake kearifan psikologi media sosial karo pandherekipun.

  • Psikologi Media Sosial Tweet Stats Iki

    • 1 saben 5 menit sing ditindakake online ing jaringan sosial. 
    • 1 saka 8 wong ing Bumi ana ing Facebook. 
    • Umume wong duwe 150 kanca "urip nyata" lan 245 kanca Facebook. 
    • Facebook lagi nyoba fitur sing mbayar wong $ 2 kanggo nyorot update status pribadi. 
    • 50% kabeh pangguna mbandhingake awake dhewe karo liyane nalika ndeleng foto utawa nganyari status. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.