Apa sing Nggawe Motif Sampeyan Kanggo Mbagi Online? Psikologi Nuduhake

nuduhake psikologi

Kita bareng saben dina liwat postingan blog lan kehadiran sosial. Motivasi kita cukup gampang - yen nemokake konten sing hebat utawa nemokake apa-apa, mula arep dikandhani. Sing nggawe kita konektor informasi apik lan menehi nilai kanggo sampeyan, sing maca. Kanthi makaten, kita tetep tetep terlibat lan ngarep-arep bisa nambah hubungan karo sampeyan. Nalika sampeyan miwiti ngandhani informasi lan sumber daya sing apik, mula bisa menehi rekomendasi kanggo sponsor lan pengiklan. Yaiku penghasilan sing dibutuhake supaya blog kita bisa tuwuh!

Ing sisih pribadi, aku nuduhake kabeh - wiwit saka banyolan, politik lan motivasi. Dadi pamilik bisnis pancen angel, mula aku pengin ndhidhik wong sing ora duwe pamrentah uga bisa nyambung karo wong liya kanthi emosional supaya dheweke ngerti apa sing munggah lan mudhun lan apa sing aku sinau saka dheweke. Saham kasebut nggawe akeh perhatian amarga sesambungane emosional.

Nuduhake online dadi bagean saka urip saben dinane lan saya penting kanggo bisnis. Infografis Statpro Psikologi Nuduhake nuduhake kepiye kita kabeh bisa ditondoi minangka jinis 'sharer' tartamtu lan kepiye ciri kasebut, uga tuwuhing media sosial, nggawe kegiatan online kita… apa iku pribadi; ing bisnis, utawa uga cara nuduhake CEO.

Kita ngerti sawetara perusahaan sing ora nuduhake konten liyane. Aku sejatine mikir manawa pesen sing ora apik kanggo ngirim para pamiarsa. Jinis kasebut ujar manawa sampeyan mung kasengsem adol lan ora pengin menehi resiko menyang sumber liya kanggo mbantu dheweke. Yuck… iku dudu jinis wong sing pengin daklakoni bisnis. Yen sampeyan nemokake artikel, publikasi, utawa sumber sing apik tenan - bareng! Sampeyan bakal kaget babagan pakurmatan lan panguwasa sing bisa sampeyan entuk kanthi menehi regane tanpa ngarep-arep bisa mbayar.

Nuduhake Psikologi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.