Public RelationsTelusuri MarketingMarketing Social Media

Prowly: Platform PR lan Media Relations (PRM) sing Gampang lan Terjangkau Kanggo Tim Ukuran Sembarang

Yen sampeyan bisnis karo a hubungan masyarakat (PR) tim, profesional hubungan masyarakat lepas, utawa perusahaan hubungan masyarakat, nemokake Manajemen Hubungan Masyarakat sing komprehensif (PRM) platform iku mutlak kudu.

Apa Platform PRM?

Platform PRM ngidini profesional hubungan masyarakat nindakake kabeh tugas sing ana gandhengane karo pakaryan kanthi pilihan ing ngisor iki:

  • database media: Basis data lengkap lan akurat sing bisa ditelusuri dening profesional humas, ngenali informasi kontak, ngatur, lan nambah cathetan kanggo media lan kontak target.
  • Distribusi siaran pers: Alat kanggo nyebarake siaran pers menyang media lan nglacak jangkoan.
  • Ngawasi media: Alat kanggo ngatur reputasi merek kanthi ngawasi sebutan nyata-wektu perusahaan utawa merek ing warta lan media sosial.
  • Nggawe konten: Alat kanggo nggawe lan ngatur konten kayata siaran pers, kiriman blog, lan nganyari media sosial.
  • Manajemen krisis: Alat kanggo nggawe lan ngatur rencana komunikasi krisis lan nglacak nyebutake perusahaan utawa merek ing warta sajrone krisis.

Ana sawetara platform PRM ing pasar, nanging sawetara sing gampang digunakake, keterjangkauan, fitur, lan keluwesan. Prowly ora.

Prowly: Hubungan Media Digawe Gampang

Prowly punika Semrush perusahaan (lan uga minangka tambahan mbayar kanggo SEO platform).

Nduwe kabeh fitur utama sing dibutuhake profesional hubungan masyarakat, manawa dheweke ana ing tim internal, bagean saka agensi, utawa bisnis cilik utawa freelancer PR:

  • Temokake kontak media sing cocog - Akses database luwih saka 1,000,000 kontak lan pilih wartawan sing paling seneng karo pesen sampeyan.
  • Atur kontak media sampeyan – Sejarah pacelathon nggampangake mbangun hubungan karo wartawan lan nambah kasempatan kanggo entuk liputan media ing PR CRM.
  • Nggawe siaran pers – Gampang ngatur isi lan tampilan siaran pers lan ngadeg metu ing kothak mlebu wartawan.
  • Gawe crita sampeyan – Entuk pesen menyang dhaptar kontak lan miwiti melu dialog pribadi sing nyebabake cahya media.
  • Lacak saben sebutno online – Lacak tekan tekan ing web kanthi saringan lanjut lan AI sing nggawe manawa sampeyan lagi fokus ing mung PR nyebataken prakara.
  • Nerbitake siaran pers ing ruangan warta - Nggawe gampang kanggo wartawan nemokake kabeh informasi sing dibutuhake babagan merek sampeyan lan nuduhake tautan menyang pengumuman paling anyar.
  • Nggawe laporan PR - Tampilake asil upaya PR kanthi data sing relevan lan lengkap nggunakake laporan jangkoan sing bisa disesuaikan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Prowly nampung kabeh pakaryan sing ana gandhengane karo profesional hubungan masyarakat ... saka nggawe lapangan, ngenali outlet media, nyebarake siaran lan siaran pers, entuk tandha nyata-wektu, nglaporake tanggapan, lan uga nyedhiyakake tim utawa klien sing nglaporake babagan usaha sampeyan (kalebu backlink)… kabeh ana ing platform sing terjangkau iki!

Miwiti Uji Coba Prowly Gratis

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Prowly lan kita nggunakake sing lan pranala afiliasi liyane ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web