Paribasan lan Manajemen Produk

Depositphotos 27081039 s

It's not often that I look to scripture for inspiration for product management and the development of software, but today a friend sent me some great words of advice:

  • Sing sapa netepi piwulang iku ana ing dalan urip, nanging sapa ora gelem mbenerake, kesasar.
    WULANG BEBASAN 10: 17
  • Sapa sing seneng marang piwulang iku seneng karo ilmu, nanging wong sing sengit marang pamulangan iku bodho.
    WULANG BEBASAN 12: 1
  • Wong mlarat bakal nandhang kamlaratan lan kawirangan, nanging wong sing ora sabar kudu menehi paukuman.
    WULANG BEBASAN 13: 18

Tembung sing luwih apik ora bisa diucapake. Sinau luwih lengkap, mbukak, nampa kritik, lan sinau saka kesalahan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.