Nglindhungi Piranti Lunak lan Pelanggan saka Counterfeiters?

CopBisa uga ana sawetara spin paling awon sing wis dakwaca babagan Piracy Software!

Waca Artikel: Platform Perlindhungan Piranti Lunak Microsoft. Iki ala banget kaya Undhang-undhang Patriot! (AKA: Kita kudu nglindhungi kebebasan sampeyan, lan sampeyan bakal dadi patriot yen sampeyan nyerah sawetara kabebasan sampeyan supaya bisa nglindhungi kebebasan sampeyan…. Huh?). Microsoft mesthine kudu nggawe memo internal iki:

Platform Perlindungan Untung Microsoft: Tetep Apik Piranti Lunak lan Bathi liwat Atap!

Aku percaya tenan manawa umume wong mung bakal nyolong yen kudu. Mesthi, ana akeh wong sing bakal nyolong - nanging ora ana mayoritas. Aku mikir kanggo akeh wong nalika ujar manawa Piranti Lunak Microsoft IS larang Uga, aku ora nate ngarep-arep tau entuk dhukungan. Lan - Aku ngerti aku kudu gumantung karo nganyari supaya piranti lunak bisa mlaku. Lan - Aku ngerti aku kudu tuku lan nginstal piranti lunak liyane kanggo nglindhungi piranti lunak Microsoft saka serangan angkoro.

Tembung 'pemalsuan' dudu istilah sing akurat. Piranti lunak kasebut ora palsu… kothak lan CD bisa uga… nanging piranti lunak kasebut minangka piranti lunak Microsoft asli. Gelut ilegal sing disalin lan diinstal piranti lunak ora nglindhungi piranti lunak uga nglindhungi pelanggan. Pelanggan sing seneng produk sampeyan mesthi gelem mbayar produk kasebut. (Aku mbayar XP lan Office XP)

Putaran sing paling ora ngerti lan usus kanggo Microsoft nggawe cathetan kosong kaya ngono. Apa ana sing yakin iki pesen sing jujur? Iki dadi masalah Marketing saiki, masarakat ora precaya amarga ora bisa dipercaya.

4 Komentar

  1. 1

    "Aku pancen percaya manawa umume wong mung bakal nyolong yen kudu."

    Aku pengin percaya karo sampeyan. Aku kepengin banget percaya yen roti sing dicolong mung dadi panganan maling kulawarga sing keluwen. Aku kepengin banget dadi bener…

    Nanging, ing jaman saiki, aku percaya manawa piranti lunak, piranti lunak sapa wae, bisa dideleng saka kaca kaca asap ing taun-taun wiwitan Windows 3. Microsoft… WIS ora nyalin iku bener (!!!) nanging Microsoft pancen ora 'Kayane ora nganggep "nyalin. (Pancen ora bener, nanging iki pemahaman.)

    Aku ora percaya manawa Joe Average bisa mbedakake kanthi cetha ing antarane hard programmer sing dipilih, nyoba golek dhuwit, lan monolith bisnis mega sing mung nyoba menehi rega sing padha kanggo produke. Kaya ngono, ora ana prihatin babagan bagean Joe babagan piranti lunak sing "digunakake" kanthi cara sing sah utawa ilegal.

    Iki minangka masalah pemahaman lan kekurangan. Kita kudu mbayar saben program sing digunakake. Aku ora percaya yen Joe Average duwe persepsi sing padha.

    nuwun sewu ... mung $ 0.02

  2. 2

    Ora prelu njaluk ngapura, William! Aku ngira luwih cedhak karo persetujuan tinimbang sing sampeyan kira.

    Aku mikir debat kasebut pantes dibahas. Apa pembajakan mbantu perusahaan piranti lunak kanthi nyebarake piranti lunak kanthi efisien? Aku yakin apa kanggo sawetara.

    Mbok menawa aku naif mikir yen wong bakal mbayar amarga aku mbayar piranti lunak. Aku kudu ngakoni yen aku wis nggunakake piranti lunak bajakan banjur mbayar uga mengko. Kadhangkala sidhang kasebut winates banget lan aku isih durung ngerti manawa regane regane.

    Ing sajroning ati, aku yakin manawa bakal menehi rega lan kontrol kontrol. Kanthi ngindhari lan matesi kontrol sing meksa wong tuku, dakkira sampeyan njaluk wong nyolong.

    Sepira regane Windows? $ 400? $ 100? $ 10 / bln? Napa regane luwih akeh ing komputer anyar (OEM) tinimbang komputer sing nganyari? Aku ngira struktur rega regane cacat, lan Microsoft nggunakake dhuwit akeh kanggo Piracy tinimbang mung nggawe piranti lunak sing luwih terjangkau.

    Matur suwun komentar!
    Doug

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.