Bob Prosen Nggawe Akselerator Bisnis Cilik

akselerator bis cilik1

Sawetara taun kepungkur, aku maca lan seneng banget Teori Cium Pamitan, buku saka Bob Prosen sing menehi saran apik kanggo bisnis. Program pelatihan kepemimpinan lan manajemen bisnis Bob nambah kinerja lan untung kanthi dramatis lan ngowahi budaya ing Saber, Hitachi, Sprint, AT&T lan atusan bisnis cilik ing saindenging negara.

Konsultasi lan pelatihan Bob saiki dikarepake - kalebu segmen anyar saka MSNBC:

Kabeh wong mesthi takon kepriye nambah kinerja lan bathi kanthi cepet ing bisnis. Kayane kabeh pengin ngerti strategi sing tepat kanggo nambah penjualan, nyuda omzet karyawan lan nambah bathi tanpa preduli kahanan ekonomi. Aku wis akeh saran sing diwenehake Bob wiwit ngluncurake bisnis lan bisnis saya maju.

Bob lan aku terus ngobrol karo siji liyane lan dheweke nyoba kanggo promosi seri latihan khusus iki (Dheweke biasane dikenani biaya $ 10,000 kanggo jinis iki, nanging dheweke pengin menehi saran babagan program kasebut.)

Ning kene webinar gratis Bob bakal mulang sampeyan:

  1. Kanggo nemtokake tujuan "bener" kanggo telung bagean sing paling penting ing bisnis sampeyan.
  2. Metrik bisnis paling penting sing ngidini sampeyan entuk tujuan.
  3. Cara ngevaluasi efektifitas kepemimpinan pribadi. Apa sampeyan duwe sing dibutuhake supaya organisasi bisa entuk untung sing luar biasa?

Maneh, cukup bukak situs kasebut menyang ndeleng latihan video. Sawise nonton latihan, priksa manawa sampeyan entuk dhaptar prioritas Bob supaya dikabari nalika program terobosan iki kasedhiya. Mekaten, muga-muga sampeyan bisa seneng latihan!

PS: Ing ngisor video iki sampeyan bisa ndownload bonus sing spesial banget lan menehi komentar babagan latihan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.