Nggawe Kasus kanggo WordPress ing Perusahaan: Keuntungan lan Kekurangan

WordPress

WordPress.org berkembang ing perusahaan, digunakake ing saben industri utama saiki. Sayange, bisnis utama isih ngliwati WordPress amarga reputasi minangka bisnis cilik utawa platform blog independen. Ing taun-taun pungkasan, darmabakti WordPress ngatur hosting platform wis berkembang. Kita pindhah menyang Flywheel kanggo Martech Zone lan wis seneng banget karo asil kasebut.

Ana pro lan kontra nggunakake WordPress ing Perusahaan. Aku nganggep pengalaman WordPress dadi balap. Sampeyan duwe mobil (WordPress), driver (staf sampeyan), mesin (tema lan plugin), lan racetrack (prasarana). Yen salah sawijining elemen kurang, sampeyan bakal kalah. Kita wis ndeleng akeh perusahaan gedhe sing gagal karo migrasi WordPress lan nyalahake WordPress; Nanging, kita durung nate weruh masalah sing sejatine yaiku WordPress.

Keuntungan WordPress kanggo Perusahaan

  • training - Yen sampeyan butuh pitulung, WordPress.org duwe akeh sumber daya, Youtube duwe akeh video, ana program latihan ing saindenging web, lan Google ngasilake jutaan artikel. Ora preduli karo awake dhewe Artikel WordPress, mesthi.
  • Ease - Sanajan pisanan ora gampang kanggo kustomisasi, kanggo ngasilake konten WordPress minangka sworo seru. Penyuntingane kuat banget (sanajan ora ngganggu aku yen judhul lan sub judul h1, h2, lan h3 isih durung bisa dadi kode).
  • Akses menyang Sumber Daya - Nggoleki sumber daya pangembangan CMS liyane bisa dadi tantangan nyata, nanging nganggo WordPress ing endi wae. Peringatan: Sampeyan uga bisa dadi masalah… ana akeh pangembang lan agensi sing nggawe solusi sing ora apik kanggo WordPress.
  • integrasi - Yen sampeyan nyoba nambah formulir utawa nggabungake meh kabeh, sampeyan biasane bakal nemokake integrasi sing diproduksi ing WordPress. Nggoleki direktori plugin resmi utawa situs kaya Canyon Code, ora ana akeh sing ora bakal ditemokake!
  • pangaturan - Tema, plugin, widget, lan jinis posting khusus WordPress nyedhiyakake fleksibilitas tanpa wates. WordPress kerja keras kanggo duwe seri API sing nyakup kabeh aspek platform.

Kontra WordPress kanggo Perusahaan

  • Optimization - WordPress yaiku apik metu saka kothak nalika ngoptimalake mesin telusuran, nanging luwih apik. Dheweke bubar nambahake peta situs menyang Plugin Jetpack, nanging ora kuwat kaya Plugin SEO Yoast.
  • Performance - WordPress ora duwe optimasi database lan cache kaca, nanging sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake kanthi nggunakake Host WordPress sing dikelola. Aku mbutuhake solusi supaya cadangan otomatis, cache kaca, alat basis data, log kesalahan lan virtualisasi kanggo sukses.
  • internasionalisasi (I18N) - WordPress dokumen cara internasionalake tema lan plugin sampeyan, nanging ora duwe kemampuan kanggo nggabungake konten lokal menyang sistem. Kita wis ngetrapake WPML kanggo iki lan wis sukses.
  • keamanan - Yen sampeyan nggunakake 25% situs web, sampeyan target banget kanggo hacking. Maneh, sawetara hosting sing dikelola nawakake plugin lan tema otomatis kanthi otomatis nalika ana masalah keamanan. Aku nyaranake nggawe tema bocah supaya sampeyan bisa terus nganyari tema wong tuwa sing didhukung supaya ora mbebayani situs kanthi tema sing ora bisa dianyari.
  • Basis Kode - Tema asring dikembangake kanggo desain sing apik, nanging ora duwe pangembangan canggih kanggo kacepetan, optimalisasi, lan kustomisasi. Sampeyan bisa nambah banget kepiye cara plugin lan tema sing ora apik. Kita asring nemokake fungsi nulis ulang ing tema (alasan liyane nggunakake tema bocah).
  • serep - WordPress nawakake solusi mbayar, VaultPress kanggo cadangan offsite, nanging aku gumun amarga akeh perusahaan sing ora ngerti manawa dudu fitur sing metu saka kothak lan kudu diwenehake dening host sampeyan utawa layanan tambahan.

WordPress nggawe kemajuan karo bisnis ukuran medium lan gedhe, iki kalebu sawetara statistik Pantheon.

WordPress kanggo Upmarket