2 Komentar

  1. 1

    Aku kudu setuju babagan pernyataan babagan pangenalan pentinge pemasaran media sosial. Akeh perusahaan sing ora ngerti pengaruh sing bisa diduweni pemasaran media sosial, utawa ana ing bisnise.

  2. 2

    Dhuh Douglas, perbandingan antarane sing apik lan sing ora apik babagan pemasaran media sosial pancen cocog. Pancen aku wis ngilangi ambiguitas liwat perbandingan sampeyan babagan bab-bab tartamtu sing dakpikirake ing pikiranku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.