Keuntungan lan Kekurangan saka Kampanye Email Milih kaping pindho

milih kaping pindho ing lengganan

Pelanggan ora sabar kanggo ngurutake kothak mlebu sing akeh. Dheweke kebanjiran pesen pemasaran saben dinane, sing umume ora mlebu dhisik.

Miturut Union Telecommunication International, 80 persen lalu lintas email global bisa diklasifikasikake dadi spam. Kajaba iku, rata-rata tarif mbukak email ing antarane kabeh industri tumiba ing antarane 19 nganti 25 persen, tegese persentasi gedhe saka pelanggan malah ora repot-repot ngeklik garis subjek.

Nanging kasunyatane, pemasaran email minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo target pelanggan. Pemasaran email minangka cara paling apik kanggo nambah ROI, lan ngidini para pemasar bisa nyedhaki konsumen kanthi cara langsung.

Pemasar pengin ngonversi pandhuane liwat email, nanging ora pengin nggawe risik karo pesen utawa ilang dadi pelanggan. Salah sawijining cara kanggo nyegah iki yaiku mbutuhake a milih pindho. Iki tegese sawise pelanggan ndhaptar email karo sampeyan, mula kudu konfirmasi lengganan liwat email, kaya ing ngisor iki:

Konfirmasi Langganan

Ayo goleki pro lan kontra saka pilihan dobel, supaya sampeyan bisa milih apa sing paling cocog kanggo kebutuhan sampeyan lan bisnis.

Sampeyan bakal duwe luwih sithik pelanggan, nanging sing luwih berkualitas

Yen sampeyan lagi wae miwiti nganggo email, sampeyan bisa uga fokus ing target jangka pendek lan mung nambah dhaptar. Pilihan tunggal bisa dadi pilihan sing paling apik amarga para pemasar ngalami 20 nganti 30 persen tuwuh luwih cepet ing dhaptar yen mung mbutuhake pilihan tunggal.

Kelemahane dhaptar pilihan utama sing gedhe iki yaiku kasunyatane dudu pelanggan sing berkualitas. Dheweke ora bakal biasane mbukak email sampeyan utawa ngeklik kanggo tuku produk sampeyan. Optimalisasi kaping pindho nggawe manawa para pelanggan pancen kasengsem ing bisnis lan apa sing sampeyan tawakake.

Sampeyan bakal ngilangi pelanggan palsu utawa salah

Ana sing ngunjungi situs web sampeyan lan kepengin lengganan dhaptar email sampeyan. Nanging, dheweke dudu typist paling apik utawa ora nggatekake, lan pungkasane ngirim email salah. Yen sampeyan mbayar pelanggan, sampeyan bakal kelangan akeh dhuwit liwat email sing ora apik.

Yen sampeyan pengin ora ngirim alamat email sing salah utawa salah, sampeyan bisa milih kaping pindho, utawa nyakup kothak email konfirmasi nalika mlebu, kayata Old Navy, ing kene:

Penawaran Langganan

Nalika kothak konfirmasi email migunani, kothak kasebut ora efektif tinimbang pilihan kaping pindho nalika ngilangi email sing ora apik. Sanajan langka, ana sing bisa ndhaptar kanca kanggo dhaptar email, sanajan kanca ora njaluk pilihan. Milih kaping pindho, bakal ngidini kanca batal saka email sing ora dikarepake.

Sampeyan mbutuhake teknologi sing luwih apik

Milih kaping pindho bisa uga regane luwih akeh, utawa mbutuhake teknologi luwih akeh, gumantung saka pilihan sampeyan kanggo ngatasi pemasaran email. Yen sampeyan nggawe platform dhewe, sampeyan kudu investasi wektu lan sumber daya tambahan menyang tim IT sampeyan supaya bisa nggawe sistem sing paling apik. Yen sampeyan duwe panyedhiya email, bisa uga dikenani biaya miturut jumlah pelanggan utawa email sing dikirim.

Ana akeh platform email ing kana sing bisa mbantu sampeyan ngetrapake kampanye. Sampeyan bakal pengin milih sing cocog karo target, duwe pengalaman karo perusahaan liyane ing industri sampeyan, lan bisa cocog karo anggaran sampeyan.

Elingi: Yen sampeyan bisnis cilik, sampeyan ora butuh panyedhiya pemasaran email sing paling mewah lan larang. Sampeyan mung nyoba metu saka lapangan, lan saiki uga platform gratis. Nanging, yen sampeyan perusahaan gedhe, lan sampeyan pengin nggawe hubungan migunani karo pelanggan, sampeyan kudu golek panyedhiya paling apik sing kasedhiya.

Apa sampeyan nggunakake pilihan dobel utawa siji? Opsi sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan? Ayo ngerti ing bagean komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.