Mbangun Proposal Branded Minangka Apik Kaya Situs Web Sampeyan

tema proposal

Kita bubar nglamar proposal lan kontrak saka perusahaan sing ora duwe merek cacat. Dokumen kasebut minangka bencana. Watese ngluwihi setelan printer, kasedhiya ing rong bagean (rong tugas cetak, loro tapak asma) lan aku kudu nyithak, mlebu, mindhai, lan ngirim email proposal sing wis ditandatangani maneh. Sing paling elek, proposal kasebut angel diwaca lan ditulis kanthi nemen, nuntut aku nguripake pelacakan, nggawe suntingan, lan bolak-balik karo perusahaan sawetara versi. Eh… sampah wektu.

Kanggo merek kanthi situs lan dokumentasi sing apik, aku gumun yen ora nggunakake solusi manajemen proposal merek seneng TinderBox kanthi otomatis usulan-usulan lan supaya gampang diwaca, diowahi, lan ditandatangani. TinderBox minangka sponsor blog iki, nanging uga digunakake dadi pelanggan kanggo nggawe lan ngirim usulan dhewe. Nyatane, kita bakal nindakake Integrasi API karo kita proposal sponsor sabanjure supaya wong bisa njaluk proposal sing dipersonalisasi tanpa kita kudu ngangkat driji! (Cathetan: Yen sampeyan) Salesforce pangguna, TinderBox bisa nindakake iki kanthi ngeklik siji karo Solusi Proposal Appexchange!

Kanggo ngatur TinderBox, biyasane kudu kerja bareng sampeyan kanggo nganyari lan ngatur tema TinderBox… nanging ora ana maneh! Saiki TinderBox nambahake tema sing bisa dikustomisasi ing platform. Dheweke duwe 6 tema standar sing bisa disesuaikan karo konten sing disenengi.

tema tinderbox

Paling apik, kanggo perusahaan kaya jam sing duwe macem-macem produk lan layanan, sampeyan bisa nggawe lan ngatur macem-macem tema proposal ing platform banjur aplikasi menyang proposal. Dadi - kita bisa duwe Martech Zone tema lan a DK New Media tema!

Saben tema proposal duwe puluhan fitur pangaturan dhewe - kabeh kasedhiya ing klik mouse lan gampang dileksanakake. Kanggo perusahaan sing butuh kustomisasi tema proposal tambahan, uga kasedhiya pilihan kanthi klik kaping siji.

tema tinderbox-millenium-tema

Yen sampeyan pengin ndeleng produk sing wis rampung, deleng TinderBox's Sinau Patokan 2013: Efektivitas Proposal Penjualan ing Organisasi Penjualan B2B. Dheweke nggawe laporan nggunakake TinderBox, ngatur lan otomatis registrasi lan email respon karo Salesforce Pardot, lan meksa interaksi kasebut menyang Salesforce. Ayu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.