ProofHQ: Bukti Otomatis lan Otomatis Alur Kerja

buktine

BuktiHQ minangka piranti lunak ndandani online adhedhasar SaaS sing nglancarake tinjauan lan persetujuan konten lan aset kreatif supaya proyek pemasaran rampung luwih cepet lan ora ana gaweyan. Iki ngganti proses email lan salinan hard, menehi alat kanggo tim review kanggo kolaborasi nyinaoni konten kreatif, lan alat manajer proyek pemasaran kanggo nglacak review sing lagi ditindakake. ProofHQ bisa digunakake ing kabeh media kalebu print, digital lan audio / visual.

Biasane, aset kreatif ditinjau lan disetujoni nggunakake email, bukti hard-copy, enggo bareng layar lan sawetara proses sing kurang efisien lan efisien. BuktiHQ ngatasi masalah iki kanthi menehi solusi adhedhasar awan kanggo tim pemasaran ora mung nyemak, nyunting, lan kolaborasi ing aset kreatif, nanging uga duwe individu lan tim sing bener nyetujoni saben aset sadurunge pindhah menyang tahap sabanjure, yaiku sing unik alur kerja otomatis ora.

Manajemen Alur Kerja: A properly optimized and automated review and approval workflow for your creative assets is crucial for ensuring marketing projects and other deliverables are completed on time. Whether you’re an agency that has different workflows for each client or a brand that encounters internal congestion and compliance issues, you’ll consistently waste time on that are necessary without one. With an automated workflow, creative directors, project managers or marketers managing a team can put repetitive review and approval tasks on autopilot, allowing you to focus on doing what you do best: being more productive and more creative.

Fitur Utama ProofHQ

  • Tinjauan lan proses persetujuan sing gampang
  • Piranti komentar komentar nyata kanggo wektu nyata, intuisi
  • Gawe bukti saka 150+ jinis file
  • Integrasi karo Manajemen Proyek lan alat DAM kayata BaseCamp, Central Desktop, CtrlReviewHQ, Adobe Creative Suite, Microsoft Sharepoint, Xinet, Box, Widen lan Workfront
  • Priksa bukti babagan PC, MAC, smartphone utawa tablet
  • Bandhingake kanthi otomatis sawetara versi
  • Cepet nuduhake bukti karo tim tinjauan sing disebarake
  • Lacak bukti miturut tenggat wektu
  • Alur kerja otomatis
  • Streamline Manajemen bukti
  • Jejak audit kanthi cap wektu

3 Komentar

  1. 1

    ProofHQ is a good start, but for more sophisticated clients, please take a look at Viki Solutions. With 2400% deep zoom, color accuracy, revision compare, packaging specific features, and technology for fast, secure file transfer and global sharing, Viki Solutions satisfies the needs of major brand management agencies around the world. We would love to be a part of an article for you too! I know this is a company post, but I am just trying to help your readers find what they are looking for.

  2. 2

    Kita nggunakake Proofhub (www.proofhub.com) lan nemokake alat bukti ditambah template proyek lan dhaptar tugas sing luwih apik tinimbang proofhq basecamp. Tim desainer pancen responsif lan ngrungokake para pelanggan, iku pancen migunani kanggo kita.

  3. 3

    ProofHQ minangka pilihan sing apik, nanging luwih seneng ProofHub amarga kuat lan gampang banget lan uga duwe fitur sing luwih akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.