ProofHQ: Bukti Otomatis lan Otomatis Alur Kerja

buktine

BuktiHQ minangka piranti lunak ndandani online adhedhasar SaaS sing nglancarake tinjauan lan persetujuan konten lan aset kreatif supaya proyek pemasaran rampung luwih cepet lan ora ana gaweyan. Iki ngganti proses email lan salinan hard, menehi alat kanggo tim review kanggo kolaborasi nyinaoni konten kreatif, lan alat manajer proyek pemasaran kanggo nglacak review sing lagi ditindakake. ProofHQ bisa digunakake ing kabeh media kalebu print, digital lan audio / visual.

Biasane, aset kreatif ditinjau lan disetujoni nggunakake email, bukti hard-copy, enggo bareng layar lan sawetara proses sing kurang efisien lan efisien. BuktiHQ ngatasi masalah iki kanthi menehi solusi adhedhasar awan kanggo tim pemasaran ora mung nyemak, nyunting, lan kolaborasi ing aset kreatif, nanging uga duwe individu lan tim sing bener nyetujoni saben aset sadurunge pindhah menyang tahap sabanjure, yaiku sing unik alur kerja otomatis ora.

Manajemen Alur Kerja: Alur kerja persetujuan lan persetujuan sing dioptimalake lan otomatis kanggo aset kreatif sampeyan penting banget kanggo njamin proyek pemasaran lan pangiriman liya rampung tepat wektu. Apa sampeyan agensi sing duwe alur kerja sing beda kanggo saben klien utawa merek sing nemoni masalah kemacetan internal lan kepatuhan, sampeyan bakal terus-terusan mbuang wektu sing perlu tanpa ana siji-sijine. Kanthi alur kerja otomatis, sutradara kreatif, manajer proyek utawa pemasar sing ngatur tim bisa menehi tugas evaluasi lan persetujuan sing bola-bali ing autopilot, saengga sampeyan fokus kanggo nindakake sing paling apik: dadi luwih produktif lan kreatif.

Fitur Utama ProofHQ

  • Tinjauan lan proses persetujuan sing gampang
  • Piranti komentar komentar nyata kanggo wektu nyata, intuisi
  • Gawe bukti saka 150+ jinis file
  • Integrasi karo Manajemen Proyek lan alat DAM kayata BaseCamp, Central Desktop, CtrlReviewHQ, Adobe Creative Suite, Microsoft Sharepoint, Xinet, Box, Widen lan Workfront
  • Priksa bukti babagan PC, MAC, smartphone utawa tablet
  • Bandhingake kanthi otomatis sawetara versi
  • Cepet nuduhake bukti karo tim tinjauan sing disebarake
  • Lacak bukti miturut tenggat wektu
  • Alur kerja otomatis
  • Streamline Manajemen bukti
  • Jejak audit kanthi cap wektu

3 Komentar

  1. 1

    ProofHQ minangka wiwitan sing apik, nanging kanggo klien sing luwih canggih, waca Solusi Viki. Kanthi zoom jero 2400%, akurasi warna, mbandhingake revisi, fitur khusus kemasan, lan teknologi kanggo transfer file sing cepet lan aman lan enggo bareng global, Viki Solutions nyukupi kebutuhan agensi manajemen merek utama ing saindenging jagad. Kita uga pengin dadi bagean saka artikel kanggo sampeyan! Aku ngerti iki kiriman perusahaan, nanging aku mung nyoba mbantu para pamiarsa nemokake apa sing digoleki.

  2. 2

    Kita nggunakake Proofhub (www.proofhub.com) lan nemokake alat bukti ditambah template proyek lan dhaptar tugas sing luwih apik tinimbang proofhq basecamp. Tim desainer pancen responsif lan ngrungokake para pelanggan, iku pancen migunani kanggo kita.

  3. 3

    ProofHQ minangka pilihan sing apik, nanging luwih seneng ProofHub amarga kuat lan gampang banget lan uga duwe fitur sing luwih akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.