Promosi Aplikasi iPhone kanthi Spanduk Aplikasi Cerdas

blog teknologi pemasaran smartbanner

Kita mitra ing Mobile Postano, wong sing nggawe App iPhone kita, minangka wong sing hebat kanggo nggarap lan nggawe aplikasi sing luar biasa. Yen sampeyan durung mriksa, monggo! Saiki video wis digawe ing aplikasi - sampeyan bisa klik lan muter langsung saka aplikasi ...

Bengi iki dheweke email karo aku lan ngandhani supaya tetep Spanduk Aplikasi Cerdas kode ing header situs seluler kita. Spanduk Aplikasi Cerdas minangka fitur anyar ing Safari ing iOS 6 lan luwih anyar sing nyedhiyakake cara standar kanggo promosi aplikasi ing App Store saka situs web. Ora ana gunung kode, ora ana JavaScript sing nyenengake, ora ana sing istimewa… mung label meta sederhana kanggo ditambahake ing judhul situs sampeyan:

 

Yen sampeyan ora ngerti apa id aplikasi sampeyan, sampeyan bisa nggoleki ing iTunes Link Maker. Iki nomer sawise id lan sadurunge tandha pitakon. Kita 498000390.

Sawise sampeyan nambahake meta tag, asile apik banget. Safari nambah panggilan tumindak khusus menyang aplikasi iPhone sing ngidini pengunjung nginstal aplikasi langsung saka Spanduk Aplikasi Cerdas!

smartbanner ios6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.