2 Komentar

  1. 1

    Aku bakal kasengsem krungu carane target paramèter kampanye iki. Aku wis sukses karo pariwara Facebook nanging durung cukup mlebu ing jagad iklan Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.