2 Komentar

  1. 1

    Aku kepengin ngerti kepiye target parameter kanggo kampanye iki. Aku wis sukses ing pariwara Facebook nanging durung bisa mlebu ing jagad pariwara Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.