Promosi Blog kanggo Ningkatake Peringkat Situs Sampeyan

Depositphotos 33099063 s

RSS is an amazing thing. Many people don't recognize the power of blogs and how they can assist your site statistics. Here's a great example of how you can promote other blogs AND boost your own site rank with Search Engines using RSS.

On Kalkulator Payraise, I replaced a vertical advertisement on the right-hand side of the site with list of blog posts that are speaking about pay increases. As soon as I did this, Payraise Calculator went from a Pagerank of 3 to a Pagerank of 5 and my site traffic doubled. Here's a graphic – notice the change around the first of January:

Hitung Kalkulator Payraise

Mangkene carane aku nindakake.

  1. Aku nggoleki luwih dhisik babagan Technorati lan nyimpen URL feed.
  2. Aku nggunakake skrip PHP cilik sing diarani Magpie RSS kanthi nyalin file menyang direktori kalebu ing blogku ing direktori dhasar.
  3. Aku nulis kode ing ngisor iki, nyetel nomer postingan ($ num_items), jumlah karakter maksimum ($ max_char), lan URL feed.
Asile: "; kumandhang “ "; $ item = array_slice ($ rss-> item, 5, $ num_items); ngarep ($ item minangka $ item) {yen (substr ($ item ['title'], 90, 0)! = "Tautan") {$ link = $ item ['link']; $ title = $ item ['title']; $ description = $ item ['deskripsi']; $ source = $ item ['sumber']; yen (strlen ($ deskripsi)> $ max_char) {$ space = strpos ($ description, "", $ max_char); $ description = substr ($ deskripsi, 0, $ space). "..."; kumandhang “ $ judhul : $ deskripsi "; }}} kumandhang “ "; ?>

Aku uga priksa manawa aku duwe link lan logo maneh Technorati kanggo mesthekake yen entuk kredit kanggo panggunaan feed search. Iki bisa digunakake kanggo promosi silang antarane blog uga… sampeyan bisa ngirim feed favorit ing blogroll supaya masarakat bisa ndeleng postingan paling anyar ing situs kasebut ing blog sampeyan.

Aku uga mung modifikasi Ndandani Alamat dina iki uga nggunakake pendekatan iki.

8 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kiriman apik. Aku nembe nemokake blog sampeyan. Matur suwun kabeh wawasan sing apik.

    Apa sampeyan bisa ngirim glosarium blog utawa tautan menyang glosarium blog kanggo kita kabeh sing ana ing kono sing pengin cepet banget. Aku isih durung jelas babagan RSS, permalink, trackback, lsp.

    Aku ngarep-arep bisa nambah pengunjung ing situs web lan bisa mbantu.

    Matur nuwun sanget.

  2. 3
  3. 5

    Hai Doug,

    Nalika wis jelas saka grafik sampeyan nampa lalu lintas luwih akeh, aku mikir sampeyan kudu ngati-ati babagan pangowahan ing PageRank kanggo upaya kasebut. Nganyari PageRank sawetara banget lan kemungkinan bisa uga ana nalika sampeyan nambahake dhaptar blog.

    • 6

      Matur suwun, Marios!

      Aku pancen ora nyoba nggawe kualifikasi dadi ahli SEO, mula aku bakal ngajeni pendapat sampeyan. Kanthi kabeh variabel liyane statis, kajaba kiriman blog (sadurunge ana iklan saka Google), aku nggawe asumsi yen iki duweni pengaruh.

      Uga, aku weruh mlumpat sing padha Ndandani Alamat.

  4. 7

    Aku bakal nyoba iki ing situsku lan ndeleng apa sing kedadeyan. Aku duwe sawetara subjek sing bisa dipilih, mula aku bakal bisa nemokake sukses apa 🙂

  5. 8

    Halo, aku uga berjuang kanggo nggolekake lalu lintas ing blogku lan aku ngerti yen sampeyan nindakake lan aku kudu ujar yen katon nyenengake kanggo nyoba. Aku ora yakin babagan cara nindakake iki, aku ora duwe petunjuk aku bakal seneng yen sampeyan bisa nulungi aku ing kene.

    Nganti ngarep-arep krungu sampeyan.

    Sindre Brudevoll

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.