Panulis? 7 Cara Kuat Kanggo Nggawe Pesen Sampeyan dadi Pedagang Internasional

Buku Paling laris

Ora diraguhi, yen sampeyan minangka panulis sing kepengin dadi karier sampeyan kudu takon, Kepiye supaya bukuku dadi buku terlaris? kanggo penerbit utawa panulis laris. Leres? Dadi, dadi panulis, yen sampeyan pengin adol buku kanthi maksimal supaya bisa maca lan bisa dihargai, mula bisa dingerteni kanthi mutlak! Cetha banget yen karier sampeyan bisa nggawe reputasi kaya sadurunge.

Dadi, yen sampeyan pengin swarane dirungokake, sampeyan kudu nindakake langkah sing efektif lan eksklusif. Sampeyan mesthi ora bisa ngowahi novel dadi buku terlaris yen ora ditulis kanthi apik. Nanging, kajaba mung ngelingi kasunyatan nulis kanthi gaya sing apik, sampeyan kudu ngurus sawetara kasunyatan liyane supaya buku sampeyan dadi laris.

Pengin ngerti rahasia sing ditindakake? Banjur, iki ana enem pendekatan supaya sampeyan bisa nggawe buku sampeyan dadi kutha paling gedhe ing kutha kasebut. Cukup wacanen sadurunge lan aku sejatine percaya manawa tips iki bakal migunani!

  1. Goleki prekara sing dipercaya - Yen sampeyan duwe ide ing otak manawa topik sing bakal narik kawigaten masarakat akeh bakal nggawe buku sampeyan dadi laris, mula sampeyan salah banget. Nanging, tulisake topik kaya sing sampeyan ngerteni lan pengin diwaca. Minangka Carol Shields kanthi tepat ujar, 'Tulis buku sing pengin diwaca, sing ora bisa ditemokake'. Dadi, sanajan sampeyan nulis buku monoton kanthi gaya konvensional yen sampeyan nulis crita sing penting, sampeyan bakal bisa dadi laris.
  2. Pilih tema sing bener - Salah sawijining faktor paling apik sing bisa nggawe novel ora beda karo liyane yaiku tema. Sing maca mung nyaranake buku sampeyan marang wong liya yen wis padha. Kajaba iku, dheweke ngrujuk buku menyang wong nalika ngerti yen buku kasebut ngirim pesen sing kudu diwaca wong liya. Dadi, sampeyan kudu nanem wektu lan tenaga sing larang kanggo ngerteni tema sing cocog kanggo novel sampeyan.
  3. Ayo nada dadi netral - Yen motto sampeyan supaya buku sampeyan bisa dikenali ing saindenging jagad, mula sampeyan kudu nulis kanthi cara sing bisa nyambung karo kabeh pamaca. Nanging, enteni! Kanthi pratelanku iki, aku ora ateges crita sampeyan adhedhasar mung budaya global. Sampeyan bisa nulis crita babagan apa wae sing cedhak karo atimu, kayata bangsamu, budaya utawa apa wae! Priksa manawa dialog, narasi, gaya nulis lan liya-liyane bisa dingerteni dening pamirsa sing ana ing jagad iki. Apa sampeyan ngelingi Pemenang Hadiah Booker 2015- Sejarah Singkat Pitu Pembunuhan? Aku ngomong babagan nada sing kaya ngono.
  4. Rancang 'Cover Buku' sampeyan kanthi unik - Kita bisa uga wis precaya karo pratelan kaya 'Aja ngadili buku miturut sampulane' suwene taun. Nanging, kanthi praktis, tampilan njaba buku biasane nyritakake kabeh crita kanthi cara sing luwih sederhana sing ditulis ing njero. Dadi, kanggo menehi buku salah sawijining jinis bisa uga penting. Nanging, aja mikir yen sampeyan kudu entuk akeh dhuwit kanggo nindakake iki! Sampeyan mung butuh desainer kreatif sing ahli nggawe ide ide ing babagan sampul buku sing apik.
  5. Pilih penerbit sing sampurna - Ya, nalika nggawe buku dadi laris banjur penerbit duwe salah siji peran 'Paling Penting'. Kredibilitas merek penerbit sing sampeyan pilih bakal mengaruhi kredibilitas buku sampeyan kanthi cara sing gedhe banget. Dadi, aja lali milih penerbit sing kaya ngono supaya grafik penjualan buku sampeyan luwih dhuwur !!
  6. Gawe kaca pangarang lan profil buku ing 'Goodreads' - Yen seneng karo buku, Goodreads jenenge apik banget !! Dadi, yen sampeyan pengin supaya buku bisa didol kanthi apik, mula sampeyan kudu katon supaya para pamirsa sing ana ing saindenging jagad. Lan, Goodreads minangka pilihan paling apik! Sawise rampung nggawe akun ing 'Goodreads', takon menyang kanca, pandherekipun, lan sing maca supaya menehi review ing situs iki lan paling ora menehi saran menyang pangguna liyane situs web iki.
  7. Gunakake media sosial kanggo pariwara - Saiki, wong akeh nggunakake wektu luang nalika online ing macem-macem jaringan media sosial kayata Facebook, Twitter, Instagram lan liya-liyane. Dadi, yen sampeyan pengin menehi kesan kuat saka bukumu menyang jagad banjur gunakake platform kasebut kanggo masarake buku sampeyan sing bakal nambah kesadaran lan publisitas sampeyan. Pengin ngerti kepiye? Ya, iku cukup gampang lan gampang! Nggawe trailer buku, nuduhake kuotasi buku, nggambar corat buku mesthine bakal nggawe sampeyan keajaiban.

Mungkasi…

Kajaba kasunyatan penting ing ndhuwur, sampeyan kudu ngelingi macem-macem prekara liyane yen sampeyan pengin nggawe buku dadi buku terlaris. Kaya, nyunting lan nyunting buku sampeyan kaping pirang-pirang, malah nerbitake terjemahan, duwe situs web panganggit, ngirim email menyang pelanggan, nulis blurb buku sing menarik lan liya-liyane mesthi bakal mbantu sampeyan supaya ora entuk produk liyane. Dadi, aja ngenteni maneh! Coba waca tips iki, terus, tulis lan enggal diterbitake buku terlaris internasional.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.