Marketing Social MediaContent MarketingAlat Marketing

Promo: Editor Video Online Kanthi Luwih saka 3,000 Templat sing Bisa Disesuaiake lan Apik kanggo Video lan Iklan Media Sosial

Apa sampeyan nerbitake audio utawa video, sampeyan ngerti yen kadhangkala konten kasebut minangka bagean sing gampang. Nambah panyuntingan, ngowahi ukuran, lan optimalisasi kanggo saben platform lan sampeyan saiki mbuwang wektu luwih akeh kanggo produksi tinimbang ing rekaman. Kesulitan iki dadi sebabe akeh bisnis ngindhari video sanajan kasunyatane video minangka medium sing menarik.

Editor Video Promo Online

promo minangka platform nggawe video kanggo bisnis lan agensi. Dheweke mbantu pangguna nggawe konten visual lan video tanpa watesan kanggo promosi apa wae sing dikarepake kanthi efektif. Platform panyuntingan video online sing gampang digunakake ngidini pangguna ngatur video sing dikemas kanthi lengkap dening desainer sing menang penghargaan - lan kalebu iklan kreatif, salinan, lan musik sing cocog.

Tim ing Promo ngidini aku nerbitake video cekak iki sing butuh sawetara menit kanggo nggawe. Rekaman saham, gaya, lan musik kabeh kasedhiya liwat cithakan sing aku pilih lan aku duwe hak lengkap kanggo nuduhake lan nyebarake video kasebut.

Paling apik, platform kanthi otomatis nggawe tampilan sing dioptimalake kanggo Instagram uga video vertikal. Aku nggawe suntingan cilik kanggo font ukuran, nanging mung mbutuhake sawetara detik!

Gambar 3

Nggunakake Promo, sampeyan bisa nggawe video utawa iklan video, kalebu:

  • Sampul video Facebook, kiriman video, crita, lan iklan
  • Kiriman video Instagram, gulungan, lan iklan
  • Kiriman video lan iklan LinkedIn
  • Video Snapchat
  • Video TikTok
  • Iklan video e-commerce.

Editor video online kanthi fitur lengkap, gampang digunakake, lan duwe akeh alat - kalebu kemampuan kanggo ngumpulake pirang-pirang gambar utawa video, nambah watermark, nyisipake audio utawa musik, output minangka GIF, kompresi video, ngowahi ukuran otomatis, utawa nambah. teks utawa subtitle.

Platform kasebut duwe cuplikan saham lan template sing siap digunakake kanggo Bisnis, Real Estat, Pemasaran, Lelungan, E-commerce, uga Gaming. Sampeyan uga bisa nemokake video sing wis dibangun kanggo Tanggal Khusus, Musim Semi, Paskah, Dina St. Patrick, Dina Valentine, utawa Dina Game. Dheweke wis nggabungake tanggalan konten langsung ing situs kasebut ing ngendi sampeyan bisa njupuk video sing paling populer kanggo saben kesempatan.

Gawe video Promo pisanan sampeyan saiki kanthi gratis:

Coba Promo Gratis!

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka promo lan nggunakake pranala afiliasi kita ing saindhenging artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web