Proyek Pemasaran lawan Proses

target geni siap

Akeh klien mbutuhake pendhidhikan maneh nalika mlebu kapal. Dheweke wis biasa nggarap vendor pemasarane kaya blanja kanggo blanja. Dheweke pengin itemize, rega lan checkout. Kita wis rampung marketing proyèk ing jaman biyen lan kita saiki pancen adoh banget karo dheweke. Kajaba kita bisa menehi rega proyek kanggo nemokake sawetara pengulangan, biasane kita lunga saka kesepakatan kasebut. Nanging, kita kerja bareng karo klien kanthi terus-terusan kanggo nggawe proses pemasaran.

Masalahe yaiku implementasi pemasaran beda banget. Sampeyan ora tuku server, sampeyan nyetak strategi adhedhasar sumber daya lan asil. Pemasaran yaiku siyap, kobongan, sasar strategi Kanggo entuk pangerten babagan pengaruh proyek pemasaran, sampeyan kudu nglakokake lan miwiti ndeleng asile. Aku ora preduli ngrancang ulang situs, program pemasaran email, utawa mung desain infographic.

Contone, nalika ngrancang infografis, kita ngusulake desain kanthi rancangan nyata kanggo nuduhake klien karya seni lan tata letak. Yen padha seneng, kita banjur ngliwati pirang-pirang pengulangan karo konten kanggo mesthekake pesen sing bener. Mung nalika duwe panriman lengkap lan kasunyatan sing wis diverifikasi lan didokumentasikake, mula bakal ngeculake infographic. Uga ora diluncurake ing saben situs web… kita bakal diluncurake kanthi lokal, priksa manawa kita duwe sarana kanggo ngukur pengaruh, nonton asil, lan banjur miwiti promosi. Siap, geni, target.

Nalika nggarap klien kanggo ngoptimalake mesin telusuran, kita bakal nindakake tau njaluk supaya mlebu kontrak kanggo tembung kunci tartamtu. Kita ngoptimalake platform lan konten (siap), banjur kita nglakokake strategi kanthi ngluncurake situs (geni), banjur kita priksa cara situs diindeks lan tembung kunci sing paling apik dikonversi… lan ngoptimalake maneh (tumuju).

Kita seneng tanggal target, nanging delengen meh kabeh klien. Umume klien ngerti manawa ana pangowahan lan pangaturan tambahan saengga tanggal target dudu garis finish, luwih cepet. Nanging, sawetara klien seneng pencet tanggal kasebut ... nalika ora pas karo sumber daya utawa dheweke njaluk pangowahan tambahan… UTAWA pangowahan pasar lan kampanye mbutuhake sawetara desain ulang. Nanging isih ana klien liyane sing tundhuk marang "Ayo ngalahake vendor kanggo nyoba ngetokake dhuwit liyane saka hubungan iki" ... kita wis sinau ngilangi klien kasebut.

Kunci kanggo sukses nggawe proses pemasaran sing apik yaiku supaya bisa lincah lan bisa cepet. Siap, geni, target. Siap, geni, target. Siap, geni, target. Ngerteni manawa kabeh potongan wis obah lan mbutuhake keseimbangan sing apik kanggo entuk strategi pemasaran sing menang. Yen sampeyan nggawe strategi saka ngarep nganti mburi, nandur modal kabeh wektu lan dhuwit ing kono, tanpa bisa nyetel output nalika kabeh salah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.