Popularitas Basa Pemrograman

popularitas basa pamrograman

Rackspace bubar nerbitake infographic babagan evolusi basa pamrograman. Sampeyan bisa ngeklik menyang Rackspace kanggo ndeleng kabeh infographic - bagean sing luwih ditrapake, miturut pendapat saya, yaiku popularitas umum saiki.

Nalika aku ngobrol karo perusahaan gedhe, ana sawetara pitakon dening tim IT lan pangembangan babagan kemungkinan basa sumber terbuka. Nalika nganggep serius .NET lan Java, dheweke cenderung ngilangi basa kaya Ruby on Rails lan PHP. Sampeyan ora kudu luwih adoh tinimbang situs kaya Facebook. Facebook umume dibangun ing PHP.

popularitas basa pamrograman