Popularitas Basa Pemrograman

popularitas basa pamrograman

Rackspace bubar nerbitake infographic babagan evolusi basa pamrograman. Sampeyan bisa ngeklik menyang Rackspace kanggo ndeleng kabeh infographic - bagean sing luwih ditrapake, miturut pendapat saya, yaiku popularitas umum saiki.

Nalika aku ngobrol karo perusahaan gedhe, ana sawetara pitakon tim IT lan tim pangembangan babagan kemungkinan basa sumber terbuka. Nalika nggawe .NET lan Java kanthi serius, dheweke cenderung ngilangi basa kaya Ruby on Rails lan PHP. Sampeyan ora kudu katon luwih adoh tinimbang situs kaya Facebook. Facebook umume dibangun ing PHP.

popularitas basa pamrograman

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.