Apa Pariwara & Pemasaran Programmatic?

programmatis media sosial

Teknologi pemasaran saiki saya maju lan akeh wong sing malah ora ngerti. Media digital diwiwiti kanthi komunikasi lan pemasaran media-sentris. Contone kayata perusahaan bakal nggawe jadwal konten, penjualan, pariwara lan surat. Dheweke bisa uga ngapiki lan ngoptimalake kanggo pangiriman lan tingkat klik-tayang sing optimal, nanging kurang luwih konten sing dikirimake ing jadwal bisnis - dudu timbal utawa pelanggan.

Otomatisasi pemasaran duwe kesempatan kanggo misahake pelanggan dadi personas unik, ngembangake konten khusus kanggo wong-wong - malah dipersonalisasi, lan dikirimake menyang jadwal sing diatur ing endi pemicu prilaku bakal nemtokake rutinitas sabanjure. Kanthi tembung liyane, profil lan siklus urip isih gumantung marang para pemasar. Mesthi, adhedhasar akeh riset lan analisis… nanging pelanggan isih ora tanggung jawab babagan jalur konversi dhewe.

Ketik data amba. Kemampuan kanggo ngetrapake pamulangan mesin lan nganalisis data kanthi wektu nyata yaiku solusi teknologi pemasaran bisa nggawe rutinitas prediksi kanthi akurasi sing dhuwur. Saiki pelanggan bisa ngatasi siklus urip sing dipersonalisasi kanthi owah-owahan prilaku sing beda sajrone keterlibatan offline, keterlibatan online, seluler lan sosial bisa ngindhari jalur konversi. Kemajuan sing cukup apik sing ora diragukan, bakal ngowahi pemasaran, nggedhekake investasi maneh, lan nyuda tekanan lan tekanan sing cenderung digunakake kanggo prospek lan pelanggan.

Apa sing diarani Pemasaran Programmatis

tembung Media program (Uga dikenal minangka pemasaran program or pariwara program program) nyakup macem-macem teknologi sing ngotomatisasi tuku, penempatan, lan optimalisasi inventarisasi media, banjur ngganti cara adhedhasar manungsa. Ing proses iki, mitra penawaran lan panjaluk nggunakake sistem otomatis lan aturan bisnis kanggo nyelehake pariwara ing inventaris media sing ditarget sacara elektronik. Dituduhake manawa media program minangka fenomena sing tuwuh ing industri media lan pariwara global. Wikipedia.

Pariwara saiki kasedhiya ing kabeh platform media sosial. Saben solusi duwe opsi penargetan sing bisa disesuaikan dhewe gumantung karo profil, prilaku, lokasi geografis, utawa uga piranti. Iki menehi kesempatan kanggo para pemasar ngembangake pariwara sing bisa diterusake menyang konversi. Iki minangka penawaran sing luwih canggih lan kesempatan wektu tinimbang sing gampang pemasaran ulang rencana.

Pemasaran program ngidini pemasar nyetel nggunakake platform kanggo ngoptimalake target, penawaran lan eksekusi kanggo nggedhekake laba investasi. Nomer lead bisa maksimal nalika biaya saben timbal bisa terus dioptimalake kanggo mbuwang minimal. Yieldr minangka salah sawijining platform.

Sistem penawaran sing dikelola wis suwe, nanging asring kikuk lan ora bisa dipercaya. Nalika sampeyan ngerteni apa sing salah karo setelan sampeyan, sampeyan bisa uga wis ngetokake anggaran. Kemajuan teknologi data uga data sumber sing akeh nggawe platform pemasaran programmatic generasi anyar sing nyuda risiko pariwara program program digandhengake karo sistem wingi. Platform iklan media sosial umume nyengkuyung pemasaran program amarga fleksibilitas, volume lan macem-macem data sing kasedhiya.

Yieldr's infographic paling anyar nyorot limang jaringan media sosial paling gedhe lan mupangat kanggo nggabungake karo platform program.

Programmatic-Social-Media-Infographic

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Peter, yaiku kombinasi data prilaku ing kaca sing dijupuk platform platform pihak katelu, data demografi lan firmagraphic off-site, antrian sosial, riwayat telusuran, riwayat tuku lan sumber liyane. Platform programatik paling gedhe saiki saling nyambungake lan bisa ngenali pangguna lintas-situs lan uga lintas-piranti!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.