Apa Pariwara Programmatic Tuku Menehi Reputasi Sampeyan?

Reputasi

Monetisasi publikasi ora gampang banget kaya sing katon. Priksa kanthi cetha apa wae publikasi utama lan sampeyan bakal nemokake setengah rolas gangguan sing praktis njaluk para pamaca supaya ora ana. Lan dheweke asring nindakake. Nanging, monetisasi minangka piala sing dibutuhake. Seneng utawa ora, aku kudu mbayar tagihan ing kene, mula aku kudu ngimbangi sponsor lan pariwara kanthi tliti.

Siji wilayah sing pengin dinggo nambah monetisasi yaiku ing buletin email. Saiki kita nawakake loro iklan lan whitepaper sing disponsori kanggo campuran kasebut. Aku seneng banget karo whitepaper - sing dipilih dening mesin sing dibangun kanggo mesthekake cocog karo konten sing diprodhuksi. Nanging, pariwara buletin email dadi kuciwane. Sanajan sambat marang perusahaan kaping pirang-pirang, buletin saya tetep dienggoni rambut regrowth pariwara Dheweke pancen nggegirisi ... asring diiringi gif animasi gal utawa wong sing gundhul nganti rambut.

Perusahaan njamin kula manawa iklan bakal disetel sawise sawetara wektu adhedhasar klik-tayang, nalika semono bakal luwih ditargetake kanggo pelanggan. Iki durung kedadeyan, mula aku narik pariwara ing pirang-pirang minggu sabanjure. Aku kerja keras kanggo nggawe basis pelanggan aktif sing responsif marang konten sing bakal ditawakake, lan yen bakal kelangan iklan elek ora ana regane sawetara dhuwit saka monetisasi kasebut. Aku ganti menyang vendor sing nawakake spesifikasi kategori layanan mandiri, daftar putih, lan dhaptar ireng. Aku ngerti aku ora bakal duwe akeh penghasilan kanthi milih iklan, nanging aku uga ora bakal nyalahake basis pelanggan sing menehi idin kanggo mlebu kothak mlebu.

Aku ora mung siji sing prihatin iki. Dewan Kepala Marketing Officer (CMO) nerbitake laporan dina iki sing nyakup topik sing relevan. Duwe pitakonan babagan bathi lan kekurangan saka pasar iklan programatik $ 40 milyar, utamane risiko iklan tampilan digital sing ditampilake saliyane karo konten sing ora apik. Laporan kasebut kanthi irah-irahan, Perlindhungan Merek Saka Infeksi Konten Digital: Ngamanake Reputasi Merek Liwat Pilihan Saluran Iklan sing Sregep, nemokake manawa 72% pengiklan merek melu tuku program prihatin babagan integritas merek lan kontrol ing papan tampilan digital

Download Perlindhungan Merek saka Infeksi Konten Digital

Ora mung penerbit sing prihatin, nanging uga pengiklan sing saya prihatin ing endi pariwara dipasang. Saklawasé setengah responden pemasaran nglaporake masalah babagan ngendi lan kepiye pariwara digital dideleng, lan sapratone negesake conto tartamtu babagan pariwara digital sing ndhukung utawa nggabungake konten sing nyerang utawa kompromi.

Panliten kasebut ditujokake kanggo ngevaluasi pengaruh saka pengalaman iklan digital babagan persepsi konsumen lan maksud tuku. Bagéyan saka proses panemuan telung wulan iki, mriksa keamanan merek digital saka perspektif konsumen lan nemokake manawa konsumen ngukum malah merek sing disenengi yen ora nggunakake platform media sing dipercaya utawa njupuk langkah aktif kanggo ngontrol integritas lingkungan iklan. Temuan panelitian sing fokus ing konsumen - kanthi irah-irahan "Cara Merek Penggemar Annoy" - terus terang yen meh setengah responden negesake manawa bakal mikir maneh tuku saka perusahaan utawa bakal boikot produk yen nemokake iklan merek kasebut ing jejere konten digital sing nyinggung utawa alienated mau.

dateng uga muncul minangka masalah utama kanggo konsumen, sanajan ngirim pesen iklan nomer loro, media sosial diarani paling ora dipercaya ing antarane limang saluran media paling dhuwur. Umume konsumen (63%) ujar manawa dheweke nanggapi kanthi positif marang pariwara sing padha nalika ditemokake ing lingkungan media sing luwih mantep lan dipercaya. Kanggo mangsuli kapercayan iki, para pemasar ngrencanakake nanggapi kanthi menehi pedoman lan standar sing bakal nggawe penempatan pariwara.

Panliten saka Dewan CMO iki validasi tumindak sing ditindakake minangka organisasi pemasaran global kanggo nglindhungi merek kita saka konsekuensi negatif sing ana gandhengane karo tuku iklan program, "jlentrehe Suzi Watford, Wakil Presiden Eksekutif lan Chief Marketing Officer kanggo Wall Street Journal. Kanggo nglawan ancaman ing ekosistem iklan digital, kita wis nggawa fungsi perencanaan media lan tuku ing omah kanggo njaga kontrol kapan lan ing endi konsumen ndeleng pesen komersial kita. Nggawe kredibilitas lan kapercayan dadi prioritas utama kanggo merek Dow Jones, lan kita ngarahake ngetrapake level pamriksan sing padha karo praktik pemasaran sing ditindakake wartawan ing laporan.

Pemasar duwe komitmen kanggo njupuk langkah sing bener kanggo njamin integritas posisi iklan digital lan papan ing lingkungan konten sing aman lan biso dipercoyo, lan dheweke nganggep iki minangka prentah klien anyar. Topik sing dilindhungi laporan riset CMO Council / Dow Jones 63 kaca kalebu:

  • Tingkat saka kepemimpinan pemasaran lan kepedulian babagan kompromi konten iklan digital
  • Rencana lan maksud kanggo njaga lan nglindhungi integritas merek ing saluran pariwara digital
  • Pentinge lan regane isi lan saluran efektifitas iklan merek lan pangiriman pesen
  • Pangukuran gawe piala utawa pengaruh reputasi ing merek sing ana gandhengane karo konten sing ora apik
  • Kedadeyan lan sifat saka kompromi merek ing program iklan digital online
  • Pendekatan praktik paling apik kanggo mesthekake integritas merek ing tuku programmatic
  • Nggunakake ilmu pariwara digital kanggo nggawe luwih gedhe kepatuhan merek lan akuntabilitas
  • Konsumen lan bisnis panemu lan reaksi panuku kanggo salah nyelehake merek ing saluran konten sing akeh sumber
  • Pengaruh ing alokasi lan evaluasi strategi media, pilihan, mbuwang lan tuku cara
  • Tingkat kepuasan kanthi efektivitas pariwara digital, ekonomi, efisiensi lan transparansi

Mangkene infographic saka Dewan CMO, Wayahe Ngomong Babagan Kepercayaan, sing mengaruhi pengaruh kapercayan lan tuku iklan program.

Wayahe Ngomong Babagan Kepercayaan

One comment

  1. 1

    Statistik kasebut menarik banget - pancen sejatine mung butuh siji iklan sing ora kejawab kanggo ngilangi kabeh wong saka merek.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.