Productsup: Sindikasi Konten Produk lan Manajemen Panganan

Ing seri saka Wawancara Martech wulan pungkasan, kita duwe sponsor - Produk, platform manajemen feed data. Platform e-commerce rumit banget saiki, kanthi nandheske kacepetan, pengalaman pangguna, keamanan, lan stabilitas. Ora mesthi nyedhiyakake akeh ruang kanggo ngatur. Kanggo akeh perusahaan e-commerce, akeh penjualan sing ana ing njaba situs. Amazon lan Walmart, umpamane, minangka situs sing akeh vendor e-commerce sing adol produk luwih akeh tinimbang ing platform dhewe.

Kanggo dhaptar ing belanja Google, utawa adol ing Amazon utawa Walmart, situs e-commerce sampeyan butuh feed khusus. Saben platform nawakake feed terstruktur dhewe lan ngidini akeh tambahan kanggo para penjual supaya bisa nambah visibilitas produke. Nanging, nggawe feed kasebut bisa dadi kompleks - asring mbutuhake pangembangan pihak katelu sing larang.

Pemetaan Data Ecommerce Productsup

Ana ing kana a platform manajemen feed data gampang digunakake. Productsup nawakake meh kabeh kustomisasi feed - saka bidang pemetaan ulang, ngatur jeneng lapangan, nggabungake data pihak katelu, nganti format output kanggo platform apa wae. Mangkene gambar layar pemetaan data:

Pemetaan Data Productsup

Pemetaan data ngidini sampeyan ndeleng lan nyusun maneh sambungan saka feed produk sing diimpor (kolom kiwa) menyang feed tengah utawa master master (kolom tengah) lan saka feed master menyang feed ekspor khusus saluran (kolom tengen). Nalika sampeyan ngimpor feed data, atribut produk kanthi otomatis dipetakan menyang sing padha karo rong kolom liyane (kayata "Jeneng produk" dipetakan menyang "Judhul"). Fungsi seret lan selehake ngidini sampeyan ngowahi lan nyetel pemetaan kanthi cara sing sampeyan karepake.

Tampilan Data E-Niaga Productsup

Tampilan Data Productsup ngidini sampeyan kanthi gampang nelusuri, nemokake lan ndeleng produk utawa segmen produk kanthi gampang.

Tampilan Data Productsup

“Browser data amba” Productsup duwe saringan saringan sing ngidini sampeyan ngurutake lan ndeleng informasi produk kanthi real-time, ora preduli apa sampeyan nggarap sawetara atus, utawa sawetara yuta produk. Sampeyan bisa milih ndeleng data produk ing impor-, penengah utawa feed ekspor. Productsup wis dirancang kanthi cara supaya bisa nuduhake macem-macem atribut produk kanthi cara sing jelas lan gampang, supaya bisa ndeleng data kanthi cepet.

Analisis Data E-Niaga Productsup

Modul analisis data Productsup ngidini sampeyan nemokake kabeh kesalahan lan potensial sing didhelikake ing data produk sajrone sawetara detik.

Analisis Data Productsup

Productsup nggabungake persyaratan individu saka macem-macem saluran ekspor menyang sistem kasebut. Fitur analisis sing canggih bakal mindai saben produk ing feed sampeyan amarga ana kesalahan, kayata syarat feed sing durung rampung, atribut sing ilang, format sing salah lan informasi sing ketinggalan jaman. Ngenali masalah kritis lan kanthi otomatis nyaranake kothak panyuntingan sing cocog.

Editor Data E-niaga Productsup

Modul Editor Data Productsup ngidini sampeyan mbenerake, ngresiki lan memperkaya data produk kanggo nggawe feed data sing disesuaikan lan dioptimalake.

Editor Data Productsup

Platform kasebut nawakake macem-macem kothak editing sing dikembangake kanthi ahli, sing bisa ditrapake kanthi tumindak drag-and-drop sederhana. Iki mbantu sampeyan ngowahi atribut sing salah, ningkatake lan segmen data, uga ngenali produk sing bakal ora dikatutake ing ekspor. Sampeyan bisa mbusak spasi putih dobel, decode HTML, ngganti angka, nambah atribut, lan liya-liyane. Productsup duwe pratinjau data kanthi langsung, mula suntingan sing sampeyan lakoni bisa langsung katon.

Nggunakake fitur uji coba A / B, sampeyan bisa nyiyapake macem-macem variasi feed sing padha kanggo saluran ekspor sing padha, kanggo ngenali pangowahan sing nambah utawa nggedhekake kinerja. Productsup nawakake macem-macem fitur dhaptar, saka dhaptar ireng, dhaptar putih lan dhaptar normalisasi, kanggo mbantu nyederhanakake lan nyepetake proses sampeyan. Lan kanthi dhaptar Pemetaan Kategori sampeyan bisa kanthi gampang peta data menyang taksonomi produk pasangan.

Ekspor Data E-niaga Productsup

Modul Editor Data Productsup ngidini sampeyan nyebar informasi sing bener menyang saluran sing bener.

Produk Ekspor Data

Nggunakake pengetahuan lan keahlian industri, Productsup nggawe template sing disesuaikan kanggo kabeh saluran ekspor sing paling populer. Pilih saka pirang-pirang tujuan belanja online lan pemasaran tanpa wates, kalebu Mesin Blanja Comparison, Mesin Afiliasi, Pasar, Mesin Telusuri, platform Mesin Ulang & RTB, lan Platform Media Sosial. Yen ana saluran sing pengin digunakake, nanging ora weruh dhaptar ing platform, wenehi ngerti yen bakal ditambahake kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa nyiyapake ekspor kosong, sing bisa disesuaikan kabeh miturut kabutuhan sampeyan dhewe.

Produk Pelacakan E-niaga & Manajemen ROI

Ngoptimalake kampanye adhedhasar data produk nganggo modul Pelacakan E-niaga Productsup.
Pelacakan Panganan E-niaga Productsup

Lacak kinerja saben produk sampeyan ing macem-macem saluran sing diekspor nganggo fitur Pelacakan Produk & Manajemen ROI. Sampeyan uga bisa milih ngimpor data pelacakan pihak katelu kanggo ngawasi kinerja iklan produk. Deleng produk utawa saluran endi sing kurang performa lan netepake tumindak otomatis kanggo ngatur ROI sampeyan.

Jadwalake demo saka Platform Productsup

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.