Produktivitas: Rubrik "Cepet, Murah, Apik"

kualitas kacepetan rega

Sajrone wis ana manajer proyek, bakal ana trik cepet lan kotor kanggo njlentrehake proyek apa wae. Disebut aturan "Cepet-Murah-Apik", lan butuh wektu kira-kira limang detik kanggo ngerti.

Mangkene aturan:

Cepet, murah utawa apik: Pilih sing loro.

Tujuan saka aturan iki yaiku kanggo ngelingake yen kabeh usaha rumit dibutuhake barang dagang. Kapan kita duwe bathi ing sawijining wilayah, mesthi bakal kapitunan ing papan liya. Dadi apa tegese cepet-cepet kanggo sing maca Martech? Ayo lunga kabeh.

Makna Cepet, Murah lan Apik

Kita kabeh duwe rasa cepet. Dina akhir minggu balapan ing kene ing Indianapolis, lan mobil paling cepet menang. Ora preduli apa wae proyek sing sampeyan nyoba ngrampungake, yaiku motong rumput utawa lelungan menyang rembulan, kita kabeh pengin cepet-cepet rampung. Mesthi, kadang kacepetan ora kabeh. Sawetara preinan sing paling apik yaiku ing endi kita ngaso. Sawetara produk sing paling sukses yaiku para desainer ora kuwatir njaluk luwih dhisik menyang pasar nanging bisa luwih becik. Lan asring, cepet-cepet mbuwang sumber. Sawise kabeh, mobil Indy mung entuk 1.8 MPG.

Lan mesthi, iku paling apik kanggo nyimpen dhuwit. Sampeyan bisa njaluk tentara sukarelawan lan magang kanggo nyoba ngasilake, lan asring nampa asil sing kaget. Nanging kanthi nyuda biaya, kita uga kudu ngorbanake kualitas. Nggoleki kabeh papan kasebut kanggo ngirit butuh wektu. Pungkasane, cara supaya bisa ngasilake asil sing paling apik yaiku mesthekake yen wektu lan dhuwit ora ana obyek. Karya kualitas paling dhuwur mesthi kasedhiya nalika kita duwe sumber daya tanpa wates.

Cepet, Murah, Apik lan Produktivitas

Aturan jempol iki kadang katon jelas. Kita kabeh ngerti yen ana tradeoff ing proyek apa wae. Nanging, minangka Doug Karr mung nuduhake, prakiraan proyek iku nglarani. Amarga klien bakal terus nggawe kita ing jebakan nyoba ngirim barang sing cepet, murah lan apik ing wektu sing padha.

Iki ora mungkin. Minangka alesan amarga tenggat wektu, proyek mbuwang anggaran lan kualitas ngalami kasangsaran. Sampeyan kudu nggawe perdagangan.

Ora preduli ukuran proyek, aturan sing murah murah iku regane. Yen sampeyan desainer grafis sing makarya ing Photoshop, sampeyan bisa ngirit wektu kanthi ora njaga lapisan kasebut kapisah lan teratur. Yen sampeyan nyoba nyuda biaya ing marketing email, sampeyan bisa ngorbanake kualitas kanthi nyoba nindakake ing omah (utawa ngorbanake urgensi kanthi nggunakake panyedhiya pemasaran email outsourcing.) Yen sampeyan ora nemoni sawetara typo ing artikel sampeyan, sampeyan bakal entuk bathi kanthi ngasilake kanthi luwih cepet lan murah. Sing dagang gampang dideleng.

Ing kantor sampeyan dhewe, sampeyan bisa nggunakake aturan sing murah regane luwih saka njupuk keputusan. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo komunikasi ing antarane pihak sing duwe kepentingan. Nalika wong njaluk gaweyan rampung langsung, sampeyan bisa takon apa dheweke luwih seneng ngorban kualitas utawa mbayar biaya sing saya tambah. Yen ana wong sing pengin ngerti pilihan sing luwih murah, takon apa dheweke luwih seneng milih opsi sing nyambung tabungan menyang fitur sing luwih sithik utawa siklus pangembangan sing luwih dawa.

Sampeyan entuk ide. Gunakake cepet-murah-apik! Iki minangka cara sing kuat kanggo ngerti sifat manajemen proyek, produktivitas lan interaksi para pemangku kepentingan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.