Napa Video Produk minangka Prioritas lan 5 Jinis Video sing Sampeyan Bakal Produksi

tuwuhing video produk

2015 minangka taun rekord kanggo video produk, kanthi tampilan video munggah 42% saka 2014. Nanging dudu kabeh crita kasebut. 45% kabeh tampilan video kedadeyan ing a piranti seluler. Kasunyatane, ing kuartal pungkasan 2015, Tampilan video seluler tansaya 6 kaping luwih cepet tinimbang tampilan video desktop. Data iki lan data liyane sing disedhiyakake ing Laporan Patokan Video Produk Invodo ing 2015 duwe kabeh alesan sing dibutuhake para pemasar kanggo ngetrapake strategi video ...

Download Laporan Patokan Video Produk Invodo's 2015

Kita wis nggarap kabeh klien kanggo mesthekake yen strategi konten kalebu:

  • Video panjelasan - kanggo nerangake kanthi lengkap masalah rumit sing dibantu produk utawa layanane, menehi pangerten, posisi, keterlibatan lan konversi sing luwih apik.
  • Tur Produk - tampilan fitur utawa proses produk sing bisa mbantu perusahaan sampeyan.
  • Testimoni - ora cukup kanggo nyedhiyakake produk utawa layanan sampeyan, sampeyan kudu duwe video klien karo klien nyata sing nyebutake asil sing bisa dipikolehi.
  • Pemimpin Kepikiran - nyedhiyakake video sing mbantu para pelanggan entuk sukses ing industri utawa produk utawa layanan sampeyan bakal nambah nilai kanggo sampeyan.
  • Video Kepiye - akeh klien seneng nyingkiri telpon lan layar kanggo sinau babagan carane nindakake. Nyedhiyakake pustaka babagan cara video bisa mbantu para pelanggan kanthi cepet ngrampungake masalah lan nggedhekake panggunaan produk sampeyan.

Mangkene Infographic Infodo, Video Produk lan Ledakan Ponsel: Recap Tolok ukur Video Produk 2015.

Wutah Video Produk lan Wutah Video Seluler