Pira perusahaan sing dikenani biaya?

dhuwitMung ana siji Wal-mart. Wal-mart minangka perusahaan sing mung duwe siji proposisi: rega murah. Bisa digunakake karo Wal-mart amarga bisa adol produk sing padha luwih murah tinimbang toko ritel sabanjure.

Sampeyan dudu Wal-mart. Sampeyan ora bisa ngupayakake babagan carane ngudhunake rega saben dina. Sampeyan uga ora kudu. Perusahaan sampeyan unik lan ora nawakake perusahaan liyane.

Tujuan pemasaran sampeyan kudu mbedakake dhewe ing antarane kompetisi. Aja saingan! Temokake bedane babagan sampeyan lan kepiye cocog karo kabutuhan prospek sampeyan. Nyedhiyakake prospek karo referensi lan akun wong pertama babagan cara ngirim klien.

Ana Tiga Jinis Perusahaan:

  1. Perusahaan sing kurang mbayar = kakehan mbayar
  2. Perusahaan sing ngirim
  3. Perusahaan sing ngirim = undercharge

IMHO, iki yaiku mung jinis bisnis. Perusahaan sing ngirim ora bisa overcharge, rega sing sampeyan bayar minangka bagean saka pangiriman. Kaloro istilah kasebut identik karo siji liyane.

Perusahaan sing ngirim ngisi jumlah sing pas utawa ngisor rega sing diwenehake. Umume wong padha mbayar biaya. Sampeyan bisa uga kalebu salah sawijining.

Aku wis ndeleng vendor sing regane atusan ewu dolar, nanging mung menehi sebagian regane. Aku duwe kanca sing wis ngirim exponentially liyane regane, nanging dheweke tetep tetep bisa bertahan.

Sampeyan ora Wal-mart, mandheg reregan kaya ngono. Sampeyan luwih pantes.

3 Komentar

  1. 1

    Amin Doug! Aku pancen ora bisa setuju maneh. Aku rumangsa sedhih amarga masarakat minangka kita kepengin banget karo HARGA. Iku dadi angel banget kanggo nuduhake VALUE nyata! Siji-sijine lapisan perak yaiku yen sampeyan pancen ngirimake pelanggan (amarga ora akeh perusahaan) dheweke bakal ngurmati layanan sampeyan lan (muga-muga) menehi saran marang wong liya. Pembeda utama antarane rega lan regane yaiku pemasaran.

    • 2

      Ironi yaiku yen obsesi masarakat marang rega biasane nyebabake dheweke mbuwang kakehan - luwih-luwih yen strategi sing dibayar bisa gagal lan dheweke kudu luwih akeh ngentekake kegagalan.

  2. 3

    Kirim apik Doug lan deleng. Aku kepengin mbedakake karo para pesaing lan nyoba nindakake sawetara cara sing nyenengake, uga sing serius. Kayane bisa digunakake.

    Aku bubar nggawe proyek anyar, lan aku yakin 100% aku bakal nindakake tugas sing luwih apik lan luwih sukses tinimbang wong liya ing pigura. Bakal pindhah menyang £ $$$ lan uga pengin "konsultan" utawa agensi gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.