Pariwara Asli: Cara Anyar Kanggo Promosi Produk

Pariwara Asli

Yen sampeyan wis suwe marketing karo produk sampeyan kanthi ora ana asil sing positif, bisa uga sampeyan wayahe mikir pariwara asli minangka solusi permanen kanggo masalah sampeyan. Iklan asli bakal mbantu sampeyan, utamane nalika ningkatake iklan media sosial sing ana uga pangguna pangguna sing target banget kanggo konten sampeyan. Nanging pisanan, ayo nyilem sing apa pariwara asli sadurunge dipikirake kepiye carane.

Apa Pariwara Pribumi?

Definisi iklan asli sing paling akeh digunakake yaiku Isi Marketing Institute, sing nerangake pariwara asli minangka:

Apa wae bentuk iklan mbayar sing ngirim informasi sing target banget, menarik, lan migunani kanggo pamirsa supaya bisa dibedakake saka konten non-iklan utawa asli.

Iklan kasebut kanthi cara supaya pamirsa ora langsung napsirake konten kasebut minangka iklan nanging nganggep minangka konten biasa. Kajaba iku, konten wis migunani lan menarik kanggo para pamirsa mula ora bakal ngganggu utawa ora bisa dilalekake.

Iklan asli duwe macem-macem wujud lan ukuran. Sampeyan bisa nindakake ing Google kanthi asil telusuran mbayar. Sampeyan uga bisa nindakake ing media sosial kanthi postingan sing disponsori utawa dipromosekake ing Facebook, nganyari sponsor ing LinkedIn, lan promosi dhaptar ing Twitter. Sampeyan uga bisa ngirim artikel ing situs otoritas dhuwur kayata The New York Times, The Huffington Post, BuzzFeed, lan Forbes. Sampeyan uga bisa nggunakake mesin rekomendasi konten kanggo nindakake pariwara asli. Iki minangka dhaptar artikel sing disaranake saka kabeh internet sing ana ing sisih ngisor artikel sing diwaca ing sawetara situs web.

Dadi, kepiye cara nggabungake iklan asli menyang kampanye pemasaran?

Nduwe Tujuan sing Cetha

Iklan asli duwe akeh mupangate preduli saka bentuk apa wae. Dheweke bisa mbantu sampeyan nggawe kesadaran lan kapercayan kanggo merek sampeyan uga mbantu sampeyan entuk luwih akeh pelanggan kanggo konten sampeyan. Siji kauntungan sing penting yaiku sampeyan ora kudu terus-terusan milih konten anyar. Sampeyan bisa narik kawigaten pamirsa anyar nggunakake postingan sing wis diterbitake sadurunge. Ana manfaate liyane sing sampeyan entuk nganggo iklan asli, kayata bukti sosial lan SEO efektif kanggo merek sampeyan. Iklan pribumi nglumpukake bukti sosial kanthi cara seneng lan komentar, ora kaya iklan spanduk sing luwih tradisional. Nalika promosi kiriman ing platform media sosial, sampeyan kudu ngirim pesen menyang pamirsa sing luwih gedhe, tegese sampeyan entuk luwih akeh lalu lintas kanggo blog utawa situs web. Pariwara asli migunani banget nalika sampeyan lagi miwiti lan durung duwe SEO kanthi runtut.

Kanthi jinis bukti sosial sing sampeyan lakoni saka iklan asli, pesen sampeyan katon luwih dipercaya lan mula bakal dadi virus. Yen luwih akeh wong ngerti merek sampeyan, bisa dadi panguwasa sing luwih dhuwur kanggo merek sampeyan kanthi sinyal lan tautan sosial, sing bisa nggawe situs sampeyan luwih dhuwur.

Kanthi pariwara asli, sampeyan uga bisa nambah akeh pamirsa ing media sosial. Kiriman sing disponsori ing Facebook lan Twitter bisa nggawa pandherek anyar lan seneng, sanajan konten kasebut resonasi karo pamirsa.

Kualitas sadurunge Quantity

Kanggo entuk maksimal saka iklan negatif, sampeyan kudu nggawe konten sing menehi regane kanggo para pamaca, menarik, lan uga bisa narik kawigaten. Erin Schneider, editor ing layanan nulis esai murah online, ujar,

Apa wae sing sampeyan lakoni, aja nggawe konten sing katon kaya produk sampeyan. Wong ora seneng didol kanthi terang-terangan.

Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan nerbitake konten ing iklan asli ing situs web sampeyan. Sampeyan uga kudu priksa manawa kualitas konten kasebut dhuwur, kalebu tumindak ajeg, lan target sing apik kanggo pamirsa sing bener sing ora bakal ngganggu.

Gunakake Target Target sing Apik

Tindakake pangguna sing wis dadi pelanggan utawa meh padha karo para pelanggan. Sampeyan uga kudu nggunakake retarget kanggo mupangate, golek wong sing wis ngunjungi situs web sadurunge kanggo ndeleng produk utawa layanan sampeyan.

Iklan Asli ora bisa digunakake ing Media Sosial

Kaya sing wis kasebut ing wiwitan, pariwara asli kalebu luwih saka sekedar postingan promosi ing media sosial. Sampeyan uga bisa nulis artikel sing disponsori ing situs media ndhuwur kayata Forbes lan Buzz Feed. Kiriman iki bakal narik kawigaten merek lan bisa uga ngganti persepsi negatif babagan merek sampeyan.

Gumantung saka sepele anggaran sampeyan, sampeyan uga bakal nemokake layanan rekomendasi konten sing migunani. Dheweke bisa nambah jumlah tampilan kanthi dramatis kanthi konten kanthi nyelehake ing situs penerbit sing luwih gedhe.

kesimpulan

Nanging sampeyan ndeleng, pariwara asli pancen migunani, kanthi mayoritas pemasar saiki nggunakake kanthi aktif. Iki minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten para pamirsa anyar lan nyedhiyakake merek sampeyan ing kana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.