Industri Penempatan Produk sing Akeh

tuwuhing produk

Produk Apple ditampilake ing 30% saka 33 film paling dhuwur ing taun 2010. Nike, Chevy lan Ford ing 24%. Sony, Dell, Land Rover lan Glock ing 15%. Penempatan Produk minangka industri $ 25 milyar saiki. Nyatane, film James Bond sabanjure bakal nutupi sepertiga saka anggaran kanthi penghasilan panempatan produk $ 45 yuta.

Pontiac ngarep-arep bisa adol 1,000 Solstice sajrone 10 dina. Nanging dheweke adol 1,000 Solstice ing 41 menit sawise kapapar ing The Apprentice.

Amarga konsumen dadi luwih resisten utawa mung ora peduli karo pariwara, strategi kaya penempatan produk entuk momentum. Paralel karo industri film yaiku sponsor ing industri konten. Nalika pangembang konten nggawe panguwasa lan nambah pamirsa, kesempatan kanggo nambah penghasilan liwat sponsor yaiku mbangun. Martech Zone ora beda… Zoomerang lan Delivra penting banget kanggo kemampuan kanggo terus promosi lan investasi ing Martech. (Kita uga golek sponsor tambahan, yen sampeyan kasengsem).

Bentenipun sing aku dhewe ndeleng yaiku peraturan federal sing ana gandhengane. Nalika aku kudu ngumumake publik babagan saben hubungan karo konten sing kita tulis, industri film mung nyebutake sawetara info ing pungkasan film kasebut. Dhuwit Hollywood ing politik pancen nggawe prabédan!

Mbangun pamirsa butuh wektu lan usaha sithik. Nggoleki wong liya karo pamirsa lan mitra karo dheweke minangka alternatif sing apik. Kanthi blog iki, sponsor kita dadi perusahaan sing hebat amarga duwe reputasi lan menehi resiko para pamirsa nalika promosi. Aku ora ngerti yen film uga duwe resiko! Film sing ngebom ora kudu ngeculake produk sing dipromosekake… lan produk sing ora apik ora bisa dijupuk saka film kasebut.

infographic panempatan produk

Liwat: Saran MBA Online

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.