Pemasaran Produk: Anatomi Pengalaman Unboxing

Pengalaman Unboxing

Sawetara sampeyan bisa ndeleng babagan iki, nanging kaping pisanan aku ndeleng kemasan produk sing luar biasa yaiku nalika ana kanca sing apik tuku AppleTV kanggo aku. Iki minangka piranti Apple pisanan sing dakkarepake lan pengalaman sing paling gedhe nyebabake aku bisa nggawa puluhan produk Apple saiki. Salah sawijining pengalaman unboxing sing luwih apik yaiku MacBook Pro pertama. Kothak kasebut pancen sampurna lan MacBook dipanggonke kanthi sampurna nalika nggeser kemasan kanggo ndeleng. Katon lan rasane istimewa… saengga aku ngarep-arep entuk MacBook Pro anyar saben sawetara taun (saiki saya telat).

Counter iki menyang laptop sing dakbeli taun kepungkur. Iki dudu Laptop Windows sing murah, nanging aku kaget banget nalika nggawa. Iki dikemas ing karton coklat biasa lan powerupply dibungkus ing tas lan dikemas ing kothak kertas sing putih lancip. Nalika laptop kasebut apik banget, unboxing ora ana imajinasi. Pancen nguciwani. Luwih elek, aku dadi kepengin weruh apa perusahaan ing mburi laptop kasebut pancen pengin ngesanake aku utawa mung nyimpen sawetara dhuwit ing kemasan.

Konsumen saiki ora duwe pengalaman blanja lan adoh saka kepuasan langsung sing dirasakake nalika tuku ing toko. Pramila fokus ing wilayah liyane saka cahya merek sampeyan menyang pelanggan kudu diprioritasake. Ngoptimalake pengalaman unboxing ora kudu dilalekake nalika ngelingi pengaruhe ing kepuasan pelanggan umume. Jake Rheude, Pemenuhan Stag Abang

Kita wis ngrancang sawetara sisipan kanggo klien supaya bisa kalebu karo produk e-commerce sajrone taun. Salah sijine yaiku kertu matur suwun kanthi diskon sing bisa dilacak sing nyebabake retensi sing luwih apik. Liyane yaiku kertu bareng sosial sing nduweni kabeh akun sosial perusahaan lan hashtag kanggo nuduhake foto pesenan kasebut kanthi online. Kapan wae pelanggan nuduhake pesenane, perusahaan nuduhake liwat media sosial. Iki minangka cara sing apik kanggo ngenali klien kanthi online uga entuk nuduhake sosial kanggo narik pelanggan anyar.

Minangka salah sawijining fokus sing Pemenuhan Stag Abang wis nuduhake minangka praktik paling apik ing infographic, Anatomi Pengalaman Unboxing Sampurna. Para ahli nganalisa apa sing ngasilake pengaruh paling gedhe karo para pelanggan, kalebu:

  • Kothak - desain kothak eksterior, pita pengepakan, lan interior kothak.
  • Bahan Isi lan Paket - kertas tisu bermerek, kertas crinkle, lan bahan kemasan bantal.
  • Presentation Product - nyorot produk utama lan ndhelikake aksesoris lan dokumentasi.
  • Munggah Ndhuwur lan Ngluwihi - nawakake nyoba gratis, kalebu label bali, lan promosi bareng sosial.
  • Pentinge sisipan - tambah cathetan pribadi, lan materi pemasaran sing ngiklanake produk lan promosi liyane sing gegandhengan.

Detil infographic kasebut masing-masing lan nawakake saran tambahan babagan jebakan umum, kalebu kothak ukuran gedhe, kacang busa, kemasan rumit, lan pita sing ringkih.

Pengalaman Unboxing Sampurna

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.