Aku Bisa Dadi Sampeyan Kabeh Kanggo Rega Paling Sithik, murah…

looking

Konten ing situsku durung kuwat banget ing minggu kepungkur - nuwun sewu yen ana sing kuciwa. Aku wis sibuk banget nggawe sawetara aplikasi ing omah. Apa sing dudu nggawe konten, muga-muga bisa nggawe sawetara plugin. Ing kantor, kita lagi siyap kanggo rilis piranti lunak utama lan aku duwe proyek demonstrasi sing bakal nyedhiyakake sarana kanggo demo dhewe sawetara fitur sing paling penting. Ana akeh babagan sukses ing kesuksesanku lan aku ora duwe sumber daya sing bisa ditindakake supaya dadi tantangan.

Kabeh proyek maju kanthi apik lan aku bakal nemoni tenggat wektu, mung butuh sawetara minggu kerja abot. Uga, aku maneh ngevaluasi pegaweane tetep lungguh lan menehi perhatian kanthi tliti tumrap masa depanku ing kana lan nimbang-nimbang karo sawetara kesempatan ing njaba. Sampeyan sengit kanggo ninggalake perusahaan sing gedhe, nanging kadang kerja kudu entuk ekonomi sing sederhana. Aku ora seneng nggatekake dhuwit babagan proyek, nanging aku wis kerja bareng bisa golek penghasilan sawetara taun kepungkur nalika konsultasi. Dadi jelas manawa ora bakal kedadeyan yen aku tetep sabar. Kanthi putra miwiti Universitas ing musim gugur iki, aku kudu nyetel lan nyetel kanthi cepet.

Aku seneng pangowahan lan aku optimis banget babagan kalodhangan. Aku meh lunga kanggo wiwitan sawetara wulan kepungkur, nanging wektu durung pas. Saiki katon apik banget. Sawetara wong bisa miwiti resume yen wis nulungi perusahaan saka Pulo Vancouver menyang Islandia menyang Australia kanggo ngetrapake tujuan pemasaran, integrasi, lan otomatisasi pemasaran online. Klien saya dadi salah sawijining sing paling gedhe ing saindenging jagad, kalebu The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards, lan akeh perusahaan pangembangan lan agensi ing antarane. Sadurunge, aku nggawe program surat langsung jutaan dolar kanggo koran utama. Sukses nggawe kapercayan, mula aku mesthi yakin bisa ngowahi perusahaan apa wae babagan Marketing lan Teknologi.

Minangka Konsultan Integrasi lan Manajer Produk, tanggung jawab aku yaiku konsultasi karo bisnis, ngenali kesempatan, lan nglakokake solusi sing cocog kanggo dheweke. Tanggung jawabku saiki fokus ing kepatuhan CAN-SPAM, desain Antarmuka Panganggo, Aksesibilitas, Kegunaan, API lan pangembangan fitur. Aku uga ahli ing Sistem Informasi Geografis, Analytics lan Optimisasi Mesin Telusuran. Heck, aku malah bisa nyithak jenengku taun iki kanthi sawetara pengajuan sing dakkirim Buku Chris Baggott, Pemasaran Email miturut Nomer.

Aku ngarep-arep terus kerja jinis iki - liwat perusahaan konsultasi dhewe utawa liwat posisi level Direktur / Eksekutif ing perusahaan liyane. Aku uga kasengsem ing long-term sesambetan kontrak. Impen kayektenan yaiku miwiti konsultasi karo perusahaanku maneh. Aku ora bisa ninggalake Indianapolis - anak-anakku seneng ing kene lan dheweke urip cedhak karo Ibune. Dadi, yen ana kesempatan kanggo makarya kanthi adoh, aku uga bakal njaluk kabeh. Aku ngarep-arep bisa nylametake sadurunge dadi sawetara tantangan anyar, bisa uga Search Engine Optimization. Aku duwe sawetara asil sing apik karo situs iki lan ngerti yen bisa kanggo liyane.

Oh… lan aku ora bakal nyerah blog! 😉

6 Komentar

  1. 1

    Apik banget yen ana sawetara tawaran sing menginake. Sawetara wulan kepungkur aku ditawani 100K kanggo kerja setaun ing Qatar, negara cilik ing sanjabane Irak, minangka administrator jaringan.

    Iki bakal menehi tawaran sing nggodho 8 taun kepungkur, nanging saiki karo garwa lan putra umur 9 wulan, sampeyan ora bisa narik aku metu saka kene yen nyoba!

  2. 2

    Aku budhal kerja suwene 3 wulan kepungkur kanggo miwiti perusahaan anyar, lan aku durung nate krasa semangat 🙂 amarga aku bebas ngupayakake apa sing dakkarepake (ing sawetara watesan!) Aku luwih kreatif tinimbang saiki.

    Aku duwe bathi karo mitra sing nggawa dhuwit kanthi cukup supaya perusahaan lan perusahaan bisa mbantu!

    Oh, lan apa ora majikan sampeyan saiki maca Doug iki lan kepengin ngerti apa sing kedadeyan? 🙂

  3. 3

    Doug,

    Amarga sampeyan minangka kanca pribadi sing apik, aku bakal dadi kritik ing kene lan nempatake kategorine ing kategori "nampilake umbah-umbah kotor" ing umum. Akeh wong sing asring ngritik atlet profesional amarga nggawe jinis pernyataan iki (kayata Terrell Owens, Randy Moss). Sanajan sejatine dheweke terus makarya karo wong liya lan keprungu amarga bisa kerja kanthi apik ing pakaryan, watake saya suwe saya suwe.

    Randy

    • 4

      Wah, pancen dudu tujuwane jabatan kasebut, Randy. Kasunyatane, aku ora duwe apa-apa kejaba ngomong babagan majikanku saiki. Babar pisan ora ana 'umbah-umbah reged'. Aku pancen pancen setya marang dheweke lan nganggep dheweke paling apik sing dakgawe.

      Iki dudu postingan sing disurung kanggo ngrusak majikanku saiki utawa umbah-umbah kotor - iki kiriman kanggo 'nyoba perairan' lan ndeleng kesempatan sing ana ing kana sing aku ora sadhar. Aku tekan prapatan ing endi uripku supaya target ora cocog karo kesempatan kerja saiki. Iku mung kaya sing dakkandhakake.

      Luwih becik aku terus terang lan jujur ​​babagan kekarepanku tinimbang cangkemku. Ana sing nganggep sampeyan ora kudu ngomong apa-apa lan mung metu saka lawang. Aku preduli banget babagan perusahaan iki yen bakal nindakake. Dheweke kudu ngerti apa kabutuhanku lan aku kudu ngerti apa kabutuhane. Yen ana pertandingan, aku mlebu! Yen ora, aku kudu maju urip.

      Sawise maneh… ora ana 'umbah-umbah reged' kanggo dibahas.

      Regards,
      Doug

  4. 5

    Nyoba banyu iku apik. Yen majikan saiki ngerti babagan postingan blog… ora pati apik… nanging, dakkira manawa sampeyan wis ngobrol karo wong liya lan ora dadi urusanku.

    Good luck.

    Yen sampeyan butuh pitulungan paruh waktu, wenehi ngerti.

    • 6

      Hai Graydon,

      Aku ora ngandel yen ana kejutan - nanging ana masalah. Aku mesthi dadi wong sing terbuka lan jujur ​​lan wis suwe. Pos iki mung digawe sawise diskusi lan njupuk keputusan pirang-pirang wulan.

      Mesthine, blogging nggawe dimensi sing anyar kanggo kahanan kaya iki. Sampeyan ora bisa nggoleki ing manual manajemen, mesthine! Nanging, kita lagi ngatasi.

      Thanks!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.