Kombo Produk, Pilihan, lan Emosi sing Menang

ebook jellyvisionThe Lab Jellyvision wis ngetokake ebook cilik sing apik babagan Cara Nggawe Pilihan Produk. Ebook mbandhingake tindak tanduk para pembeli ing supermarket karo online lan menehi bukti yen tindak tanduk padha.

Sampeyan bisa uga mikir manawa supermarket gedhe tenan, nanging Jellyvision ngelingake yen ana ruang ing internet tanpa wates, lan cara nampilake produk lan layanan sampeyan bisa nggawe bedane. Mangkene piwulang sing dipelajari (konten sing dikutip lan difrase saka ebook):

  • Produk liyane, Pelanggan sing Luwih Enak - Yen sampeyan nyoba duwe situs sing disenengi kabeh, sampeyan bakal nggawe sing ora disenengi wong liya. Gawe macem-macem bagean supaya disenengi saben segmen. Pasang produk sing pas kanggo pelanggan sing pas. Sumber: Conundrum Ketchup.
  • Nanging… Pilihan liyane, Adol luwih sithik - Kakehan pilihan ing kaca sing padha bakal mbingungake pengunjung lan dheweke bakal lunga. Nyedhiyakake kategori lan filter supaya bisa ndhelikake apa sing ora dibutuhake.
  • Ora Ana Emosi, Ora Ana Keputusan - Tanpa emosi, otak mung nganalisa lan mbandhingake, nganalisa lan mbandhingake, nganalisa lan mbandhingake tanpa nggawe kesimpulan - sampeyan dadi patologis ora mesthi. Emosi minangka kasunyatan sing ngidini sampeyan milih antarane macem-macem pilihan.

Ebook kasebut dadi luwih rinci lan kabeh kesimpulan bisa didadekake siji. Download kasebut nalika entuk kesempatan lan priksa manawa bakal ngetutake blog Jellyvision, Ing Conversationalist.

One comment

  1. 1

    Ora dadi penggemar Ketchup, aku nemokake The Ketchup Conundrum minangka maca sing aneh banget. Kayane ana pelajaran pemasaran ing endi wae.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.