Teknologi Ora Alon-alon Mundhake… banjur Geser!

daya pangolahan

Gordon E. Moore minangka salah sawijining pendiri Intel lan Fairchild Semiconductor sing nulis makalah 50 taun kepungkur sing prédhiksi dobel jumlah komponen saben sirkuit terintegrasi saben taun. 10 taun mengko, ing taun 1975, dheweke revisi ramalan saben 2 taun… lan ramalane wis akurat. Saiki dikenal minangka Hukum Moore.

Kanggo menehi conto, ing Apple Watch (sing daktampa kanthi seneng lan nyaranake) duwe daya pangolahan udakara 2 smartphone 4 iPhone. Iku luwih unggul tinimbang superkomputer Cray-1985 taun 2 ing bangkekan tangan. Iki minangka prestasi sing apik banget nalika kabeh piranti lan aku angel mikir malah Gordon Moore mikir yen bakal tekan saiki.

Kripik komputer terus nambah kinerja sanajan ukurane mudhun, saengga bisa nggawe inovasi sing ora dipikirake para insinyur. 40 taun kepungkur, umume wong ora percaya yen bakal entuk akses menyang informasi tanpa wates saka telapak tangan sampeyan.

Apa tegese para pemasar? IMO, tegese kita lagi ing tahap wiwitan apa sing bisa ditindakake kanthi ngoptimalake pemasaran lintas-saluran lan ramalan pemasaran. Modern Analytics platform pancen dhasar - njupuk ton data lan menehi laporan sederhana. Sistem data gedhe maju kanggo ndorong inovasi ing industri pemasaran kanggo maju nglaporake sistem menyang mesin prediktif - sing bakal nambah pengalaman panganggo lan asil pemasaran.

Daya pangolahan penting banget amarga alat kanggo ngembangake platform tanpa wates iki dadi luwih gampang lan gampang digawe. Siji conto, utawa kursus, yaiku mesin database data gedhe. Kanthi ngembangake data lan mesin pitakon sing ngoptimalake dhewe, perusahaan bisa nyurung sumber daya pangembangan kanggo nggawe fitur anyar - ora nyetel lan ngapiki basis data supaya bisa luwih efektif. Iki wektu sing nyenengake!

Processing Power

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.