2 Komentar

  1. 1

    Fungsi manajemen utama yaiku ora kanggo ngontrol nanging supaya bisa ngaktifake. Nalika organisasi wiwit fokus kanggo matesi apa sing bisa ditindakake wong, tinimbang nggunakake kemampuan wong sing nggawe, sampeyan bakal duwe masalah serius.

    Apes banget, akeh manajer sing kendel ing mentalitas manawa manajemen kudu ndhikte cara kerja wong liya. Kasunyatane, manajer sing hebat yaiku wong sing mbusak alangan makarya supaya wong sing pinter ing organisasi duwe katrampilan kanggo nggunakake kecemerlangane tinimbang nglawan sistem kasebut.

    Kita nutupi apa sing kedadeyan karo karyawan sing nindhes ing wulan pungkasan kanggo edhisi Iklan Superbowl saka Blog Metodologi. Deleng crita lengkap ing:

    http://www.slaughterdevelopment.com/2009/02/07/super-signs-you-need-a-new-job/

    @komangtrisanthy

    • 2

      Amin, Robby! Akeh manajer sing yakin manawa dadi tugas kanggo 'ngapikake' karyawan tinimbang 'ngaktifake' karyawan. Aku mesthi duwe wong menehi tagihan minangka 'bos sing gampang', nanging aku uga mesthi ngluwihi pangarepan yen diwenehi kesempatan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.