5 Cara Ngiyatake Proses Tanpa Nggawe Kreativitas

Proses Kreatif

Pemasar lan kreatif bisa nggawe skittish nalika proses proses nerangake. Iki ora bakal kaget. Pungkasan, kita nyewa supaya bisa asli, imajinatif, lan uga ora konvensional. Kita pengin dheweke mikir kanthi bebas, supaya bisa lolos, lan nggawe merek inovatif sing misuwur ing pasar sing rame.

Kita banjur ora bisa nguripake lan ngarepake kreatifitas supaya bisa ngetrapake aturan sing berorientasi banget karo proses sing ora sabar kanggo nganalisis nuansa aliran kerja sing efisien.

Nanging sanajan kita sing paling bebas, kudu ngakoni manawa proses kurang utawa kurang, mula ana kekacauan, lan iki ora apik kanggo ngasilake kreatif.

Ing jagad sing digunakake rata-rata tenaga ahli 57% wektu on kabeh nanging gaweyan sing padha nyewo, nggawe struktur sing bener luwih penting tinimbang saiki. Minangka cara mung kanggo njaga pandemonium lan nggawe kabeh wong bisa nindakake tugas sing paling apik.

Mangkene limang cara kanggo nguatake proses supaya bisa entuk wektu kanggo karya kreatif sing maringi hadiah, sejajar karo target strategis perusahaan sing paling penting.

1. Aja Sopir Babagan Babagan Iki

Aku seneng banget karo pendekatan "proses licik" Kelsey Brogan. Minangka direktur manajemen program integral ing T-Mobile, Kelsey seneng mbuktekake marang wong yen alur kerja terstruktur ora kudu nyepetake.

Akeh wong sing ora seneng tembung 'proses' - utawa pemanggih - amarga nganggep super kaku. Ora babagan nggawe watesan sing mbatesi supaya wong tetep ana ing jalur. Yaiku ngerti dununge ana endi, endi sing kudune ana, endi sing pas. Babagan babagan sentralisasi dhaptar kabeh wong lan sijine ing endi wae sing bisa diakses kabeh wong.

Kelsey Brogan, Direktur Manajemen Program Terpadu ing T-Mobile

Nanging dheweke ora ngandelake kekuwatane kanggo mbujuk utawa nggunakake mandhuwur kanggo nggawe tim bisa munggah. Nanging, dheweke nulungi siji tim bisa berubah, banjur ngidini mupangate proses sing luwih kuat kanggo bisa ngomong dhewe. Sawise tim ing sacedhake bisa ndeleng prabédan manajemen manajemen perusahaan, dheweke kanthi cepet miwiti clamoring dadi bagean saka awake dhewe. Pendekatan Kelsey minangka bukti yen owah-owahan bisa dikelola kanthi sukses, bisa saya amba lan jembar sacara organik.

2. Gunakake Cithakan kanggo Bisa Diulang

Jinis kreatif cenderung ora seneng gawean sing bola-bali lan luwih gedhe tinimbang umume. Setel supaya bebas saka kerja mbebayani kanthi nglamar template ing endi wae sing cocog. Gunakake teknologi manajemen karya perusahaan kanggo nggawe dhaptar tugas lengkap kanggo macem-macem jinis proyek, kanthi otomatis milih peran kerja dadi tugas, lan malah ngramal durasi lan jam sing direncanakake kanggo saben subtask. Iki ateges nggawe kabeh proses sing nglarani ora katon karo kreatifitas sampeyan.

Pemasar mung bisa mlebu lan langsung ndeleng karya sing diwenehake masing-masing. Lan manajer kreatif bisa nggunakake alat perencanaan sumber daya internal kanggo nglacak kasedhiyan kabeh wong, tinimbang kudu nggawe tebakan sing duwe pendhidhikan utawa ngirim puluhan email kanggo ngerti sapa sing duwe wektu kanggo apa.

3. Nyuwun Pamit kanggo Cathetan Lengket

Sederhana kaya streamline protokol asupan sampeyan, sing dadi panggung kanggo sisa proyek, bisa nggawe proses sing beda kanggo proses kreatif sampeyan sakabèhé. Miwiti kanthi njamin manawa kabeh panjaluk kerja dikirim kanthi cara sing padha — lan dudu liwat email, cathetan lengket, utawa pesen instan. Sampeyan bisa nyiyapake formulir Google sing kanthi otomatis ngisi spreadsheet terpusat utawa, luwih becik, nggunakake fungsi panjalukan kerja ing platform manajemen karya perusahaan.  

4. Ngilangi Pain saka Bukti

Yen sampeyan mung milih salah sawijine proses kreatif kanggo ngiyatake lan nglancarake, bukti minangka proses sing bisa narik ati lan pikiran tim kreatif sampeyan. Kanthi teknologi proofing digital, sampeyan bisa ngilangi jaringan email sing ora kuwat, umpan balik sing mbantah, lan kebingungan versi. Kreatif lan manajer lalu lintas bisa ndeleng sapa sing wis nanggapi lan sapa sing durung nuli, nyuda kebutuhan kanggo mburu para pemangku kepentingan utawa njaluk umpan balik.

Kanggo poin bonus, tambahake manajemen aset digital (DAM) menyang alat sampeyan. Kabeh pemasar bakal seneng duwe akses cepet menyang versi paling anyar saka aset sing disetujoni, sing bisa diowahi ukuran lan diekspor ing format sing dibutuhake, tanpa kudu liwat gatekeeper desainer grafis. Bayangake praupane para desainer sampeyan nalika krungu dheweke ora bakal ngirim email wong liya nganggo logo jpg versi putih lan putih saka logo perusahaan.

5. Ngajak Masukan Kabeh

Kapan sampeyan nggawe pangowahan kanggo proses sing wis ana — manawa sampeyan nindakake transformasi digital lengkap utawa ngetrapake nganyari alur kerja sing dituju — undangake input saka wong sing bakal ngerteni paling akeh pangowahan kasebut. Sanajan sampeyan bakal duwe administrator sistem utawa ahli manajemen proyek sing nindakake tugas langsung kanggo nganalisa alur kerja, ndokumentasikake langkah-langkah, lan nggawe template, priksa manawa para kreatif sing dikarepake bisa ngetrapake proses kasebut melu saben langkah saka cara.

Menehi Proses Kesempatan

Sampeyan wis ngrungokake pepatah lawas manawa desain sing apik mesthine ora bisa dideleng. Proses kerja kudu dienggo kanthi cara sing padha. Nalika lagi sukses, sampeyan meh ora bisa sok dong mirsani. Dheweke ora ngrasakake ngganggu utawa ngganggu utawa mboseni. Dheweke kudu kanthi tenang, ora bisa nyengkuyung nyengkuyung gaweyan sing kudu dirampungake.

Lan kedadeyan lucu nalika jinis kreatif ngalami proses kerja kanthi cara iki - resistensi kanggo ngobrol babagan struktur lan alur kerja kabeh bakal ilang. Dheweke ngerti kanthi cepet manawa proses digital sing dirancang kanthi apik ora mung mbebasake tugas sing sibuk lan repetitif. Dheweke uga menehi kekuwatan supaya bisa ngasilake karya sing luwih dhuwur kanthi luwih cepet lan teratur, mbalekake wektu kanggo kreativitas lan inovasi, lan nglampahi saben dina luwih akeh kanggo nindakake pakaryan sing padha nyewakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.