Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

cta nyembul web

Salah sawijining pelanggan aktif Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat.

Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita duwe siji klien sing pengin nggabungake popup ing situse kanggo njaluk pangguna langganan buletin. Kita nemokake solusi padhet ing Pribadi.

Fitur Privy Kalebu

Fitur Privy

  • Desainer Seret lan Selehake - Pilih saka sawetara jinis tampilan ing situs kalebu nyembul, spanduk, bar, flyout, formulir semat, kaca landas, pemicu tab, lan kaca matur nuwun. Sampeyan bisa kanthi gampang ngrancang pengalaman konversi sing cocog karo situs lan merek sing ana. Utawa sampeyan bisa nggawe kaca landas host kanggo distribusi sosial utawa mbayar.

Desainer Popup Privy

  • Target - Target adhedhasar tujuan metu, geografi, nilai keranjang, jalur rujukan, jinis piranti lan liya-liyane.
  • Kode Kupon - ngatur lan mbukak panggunaan siji utawa kode kupon akeh sawise milih. Malah ngaktifake pangguna kanggo nebus tawaran ing telpon nalika ngunjungi toko bata lan mortir.
  • integrasi - Nyinkronake kontak anyar kanthi wektu nyata menyang marketing email, CRM, e-commerce utawa platform target ulang. Nggabungake kanthi jero kampanye Privy karo alur kerja sing wis ana kanthi dhukungan kanggo pilihan dobel, kolom khusus, lan segmen.

Integrasi kalebu Shopify, Squarespace, Magento, ecwid, Bigcommerce, Weebly, WordPress, Hubspot, Tumblr, Joomla, Zen Cart, Eager, 3dcart, Spacecraft, Mailchimp, ConstantContact, Mailerlite, Emma, ​​Infusionsoft, Drip, ConvertKit, GetResponse, SendinBlue, ActiveCampaign, Mailigen, Soundest, Benchmark, Delivra, CampaignMonitor, ConvertKit, AWebert, Customer.io, Bizzy, Klaviyo, Drip, Bizzy, Mailup, ininbox, Mad Mimi, dotmailer, Feedblitz, Freshmail, Remarkety, Fishbowl, iLoyal, Slack and Adroll.

Integrasi Privy

Cara Ngleksanakake Kampanye Privy Pisanan

Mangkene langkah-langkah 4 menit, ing ngendi Privy ngobrol karo sampeyan babagan langkah-langkah dhasar kanggo ngrancang kampanye kaping pisanan.

Regane Privy

kanthi Regane Privy sampeyan entuk akses menyang kabeh fitur tampilan, integrasi, lan jinis tampilan kanthi rega siji! Privy ngeculake lapangan kanggo kabeh pedagang, tanpa preduli anggaran kanggo entuk alat konversi paling apik ing pasar.

Apa sejatine sampeyan entuk? Iki tegese kabeh aturan penargetan ing situs, kampanye nyimpen kranjang, kampanye upsell, kampanye spin-to-win, kode kupon unik, semat HTML, elemen desain, pengujian A / B, integrasi messenger facebook, nginstal font khusus, lan metu saka sambungan kothak menyang tumpukan teknologi sampeyan. "

pira regane privy

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.