Kebijakan Privasi

Intro

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon babagan kabijakan privasi kita, aja bebas hubungi kami. Ing Martech Zone, privasi para pengunjung penting banget kanggo kita. Dokumen kabijakan privasi iki negesake jinis informasi pribadi sing ditampa lan dikumpulake dening Martech Zone lan cara nggunakake.

log Files

Kaya situs web liyane, Martech Zone nggunakake file log. Informasi ing njero file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / wektu, kaca referensi / metu, lan sawetara klik kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ngubengi situs iki, lan nglumpukake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane kaya ngono ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi.

Cookies lan Beacons

Martech Zone nggunakake cookie kanggo nyimpen informasi babagan preferensi pengunjung, ngrekam informasi khusus pangguna ing kaca sing diakses utawa dikunjungi pangguna, ngatur konten kaca Web adhedhasar jinis browser pengunjung utawa informasi liyane sing dikirim pengunjung liwat browser.

DoubleClick Dart Cookie

  1. Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan ing Martech Zone.
  2. Panganggone Google cookie DART ngidini nyedhiyakake iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan Martech Zone lan situs liyane ing Internet.
  3. Pangguna bisa milih panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi iklan lan konten Google kabijakan privasi jaringan
  4. Sawetara mitra pariwara bisa nggunakake cookie lan beacon web ing situs iki. Mitra pariwara kalebu Google Adsense, Komisi Junction, Clickbank, Amazon lan afiliasi lan sponsor liyane.

Server iklan utawa jaringan iklan pihak katelu iki nggunakake teknologi kanggo iklan lan tautan sing ditampilake Martech Zone kirim langsung menyang browser sampeyan. Dheweke nampa alamat IP sampeyan kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi liyane (kayata cookie, JavaScript, utawa Beacon Web) uga bisa digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan tingali.

Martech Zone ora duwe akses utawa ngontrol cookie kasebut sing digunakake dening pariwara pihak katelu.

Sampeyan kudu takon kabijakan privasi masing-masing saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik uga instruksi babagan cara milih praktik tartamtu. Martech ZoneKebijakan privasi ora ditrapake kanggo kita, lan kita ora bisa ngontrol kegiyatan, pengiklan utawa situs web liyane.

Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa liwat opsi browser individu. Informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser.