PRISM: Kerangka Kerja Kanggo Ngapikake Konversi Media Sosial

sosial media marketing

Kasunyatane sampeyan biasane ora adol ing saluran media sosial nanging sampeyan bisa ngasilake penjualan saka media sosial yen sampeyan ngetrapake proses pungkasan nganti pungkasan.

Kerangka langkah PRISM 5 minangka proses sing bisa digunakake kanggo nambah konversi media sosial.

Ing artikel iki, kita bakal njabarake babagan kasebut Kerangka kerja 5 langkah lan tindakake conto alat sing bisa digunakake kanggo saben langkah proses.

Mangkene PRISM:

prisma
Kerangka PRISM

Kanggo mbangun PRISM sampeyan kudu duwe proses, konten lan alat sing pas. Kanggo saben langkah PRISM ana macem-macem alat sing relevan.

P kanggo Wong

Kanggo sukses ing media sosial, sampeyan kudu duwe pamirsa. Sampeyan kudu nggawe pamirsa kanthi konsisten nanging sampeyan uga kudu nganalisa pamirsa kanggo mesthekake yen pamirsa relevan. Ora ana gunane yen duwe 1 yuta pengikut yen ora relevan.

Tuladha alat sing digunakake yaiku Affinio sing nyedhiyakake rincian rinci babagan pengikut Twitter sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanthi gratis yen kurang saka 10,000 pengikut. Kanggo saben platform, sampeyan kudu nganalisa pamirsa kanthi rutin kanggo nggawe manawa relevan.

R kanggo Hubungan

Supaya pamirsa bisa nggatekake sampeyan, sampeyan kudu nggawe hubungan karo pamirsa. Sampeyan nggawe hubungan kanthi skala nggunakake konten utawa nggawe hubungan kanthi basis 1 nganti 1 kanthi pengaruh utama.

Kanggo nggawe sesambetan, sampeyan kudu nggunakake alat manajemen media sosial kayata Agorapulse. Agorapulse bakal ngenali wong ing stream sampeyan sing dadi pengaruh utawa wong sing rutin melu sampeyan. Sampeyan ora bisa nggawe sesambungan karo kabeh wong kanthi 1 nganti 1, mula sampeyan kudu ngawasi pengaruh lan pengaruh.

Aku kanggo Lalu Lintas Masuk

Saluran media sosial ora kanggo ngasilake dodolan, mula sampeyan kudu ngetrapake taktik tartamtu kanggo ngarahake lalu lintas saka media sosial menyang situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa ngeterake lalu lintas liwat cara liya, kayata nggunakake blog.

Siji alat sing apik kanggo mbantu sampeyan ngenali tembung kunci kanggo nggawe konten yaiku Semrush. Contone, sampeyan bisa nyelehake jeneng pesaing lan ngerteni 10 kombinasi tembung kunci paling dhuwur sing nuntun lalu lintas menyang situs kasebut. Sampeyan banjur bisa nggawe konten ing sekitar tembung kunci kasebut utawa sing padha.

S kanggo Pelanggan lan Retargeting Sosial

Umume pengunjung sosial sampeyan ora bakal tuku ing kunjungan pertama mula sampeyan kudu nyoba njupuk rinciane nggunakake email.  Optinmonster minangka salah sawijining alat panangkepan email paling apik sing kasedhiya.

Yen pengunjung ora nyedhiyani alamat email sampeyan isih bisa target maneh pengunjung kasebut kanthi iklan ing Facebook utawa platform liyane.

M kanggo Monetisasi

Sampeyan banjur kudu nggawe corong penjualan sing ngubah pengunjung utawa pelanggan email dadi sales. Salah sawijining bagean sing paling penting kanggo monetisasi yaiku nyiyapake pangukuran kanggo saben langkah ing corong.  Konversi minangka alat sing apik kanggo nindakake iki.

Summary

Media sosial apik kanggo nggawe pamirsa lan kesadaran babagan sampeyan, perusahaan, produk lan layanan sampeyan.

Nanging…. uga apik kanggo ngasilake sales yen sampeyan ngetrapake proses pungkasan nganti pungkasan. Sampeyan kudu ngerti kabeh tahap proses adol sosial lan ngetrapake taktik tartamtu lan nggunakake alat khusus kanggo saben tahapan.

Apa sampeyan bisa nggunakake kerangka kerja iki kanggo adol media sosial?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.