Printful: Panyiapan Cetak lan Bordir sing Dituntut

Print Print Print On Demand lan Pemenuhan Pesenan

Salah sawijining kesalahan dropshipping yaiku sampeyan ngilangi bathi nalika sampeyan mbayar panyedhiya liyane kanggo nyithak lan ngrampungake produk sampeyan. Pancen ora ngono. Sing dadi masalah yaiku biaya wiwitan sing gedhe banget kanggo mbangun pusat panyimpenan lan pemenuhan sampeyan dhewe kanggo nampung pertumbuhan.

Dropshippers bisa entuk bathi luwih saka 50% tinimbang sing nyimpen inventaris saham dhewe. Kajaba iku, perusahaan sing mbukak panjaluk nganti bisa adol liwat pengalaman dropshipping luwih saka 18% luwih nguntungake.

Torchbankz

Print lan permintaan sulaman sing dicithak duwe proses pemenuhan label putih sing kuat lan macem-macem sandhangan lan barang-barang rumah tangga sing bisa disesuaikan karo merek sampeyan. Apa sampeyan pengin nggawe macem-macem produk dadi pusat bisnis… utawa sampeyan mung pengin nawakake produk merek dhewe sing bisa didol, Printful minangka cara sing apik kanggo nambah kanthi cepet.

Aja mandheg ing kana, Nalika Printful minangka panyedhiya print-on-demand lan layanan pemenuhan… sampeyan isih butuh platform e-commerce uga platform otomasi pemasaran kanggo nangani kréta blanja sing ditinggalake lan komunikasi liyane.

Cara Kerja Cetak

Pesenan sampeyan langsung diluncurake liwat aplikasi Printful menyang situs e-commerce… dadi ora prelu nindakake apa-apa, kajaba nggarap kreatif lan masarkan bisnis sampeyan.

Salah sawijining kekuwatan sing bisa dicithak yaiku mesin mockup sing kuat lan macem-macem gambar produk sing bisa dilebokake menyang situs e-commerce sampeyan. Cukup unggahake kreatif, pilih jinis produk lan spesifikasi, banjur ngasilake gambar sing pengin ditampilake ing situs sampeyan. Ora prelu motret utawa model… kabeh wis ana!

Nggawe Produk Saiki

Gudang Cetak lan Pemenuhan

Printful ngurus nyithak, ngirim, lan malah nampa asil bali saka produk sampeyan. Yen alesan kanggo ngasilake amarga Printful salah, dheweke malah bakal mbayar biaya.

Printful nduwe 8 fasilitas ing saindenging jagad, kanthi telung lokasi ing Amerika Serikat: loro ing Charlotte, NC, siji ing Valencia, CA, lan lokasi anyar liyane ing Dallas, TX. 

Mangerteni liyane Mlebu kanggo Cetak

Adol Produk Sampeyan ing Shopify

Rekomendasi kanggo platform e-commerce sing gampang digunakake yaiku Shopify. Cukup intuisi, duwe mesin template lengkap, lan duwe integrasi apik tenan karo pirang-pirang platform liyane kanggo ngatur, pasar, lan tuwuh bisnis e-commerce sampeyan.

Langkah-langkahe gampang banget:

  1. Tambah Aplikasi Cetak menyang Shopify
  2. Tambah produk sing pengin ditambahake ing toko.
  3. Pribadhiake deskripsi produk sampeyan.
  4. Nggawe pengiriman.
  5. Aktifake tarif urip… yen sampeyan duwe ongkos kirim gratis, priksa manawa sampeyan kudu nutupi tarif urip sampeyan.

Bukak Toko Shopify Sampeyan

Ngoptimalake lan Nggabungake Otomatisasi Klaviyo Marketing

Sawise sampeyan duwe situs e-commerce aktif, ora cukup. Aku bakal ndhaptar Klaviyo. Klaviyo bakal ngatasi kabeh saka dhaptar buletin, tawaran nyembul (kanthi tujuan metu), pangeling Kréta Blanja sing ditinggal ... lan kabeh sing ana gandhengane.

Platform sing apik tenan sing wis siap otomatis metu saka kothak ... mung personalisasi karo merek sampeyan, atur olahpesen, lan uripake.

Pasar Karo Klaviyo

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.