Kepiye Riset Utama Nggawe Merek dadi Pimpinan Industri

riset utami

Pemasar wis ngupayakake pemasaran konten, media sosial, pariwara asli lan puluhan strategi pemasaran liyane kanggo nggawe hubungan karo pamirsa target. Profesional pemasaran terus-terusan nggolek teknik lan strategi anyar kanggo nggawe otoritas lan identitas merek. Siji cara unik sing nduduhake sawetara status perusahaan minangka pimpinan industri yaiku kanthi nggawe unik riset utami sing bisa dipercaya lan migunani kanggo para sing maca.

Definisi Riset Pasar Utama: Informasi sing teka langsung saka sumber – yaiku, calon pelanggan. Sampeyan bisa nyusun informasi iki dhewe utawa nyewa wong liya kanggo nglumpukake liwat survey, klompok fokus, lan cara liyane. Definisi dening Pengusaha

Janna Finch, Managing Editor ing Saran Piranti Lunak, perusahaan riset sing nyedhiyakake review gratis babagan piranti lunak pemasaran, bubar gawe laporan sing nyedhiyakake patang conto perusahaan sing digunakake riset utami minangka strategi branding sing efektif. Kita mutusake kanggo nggayuh Finch lan ndeleng informasi tambahan apa sing kudu dituduhake babagan nggunakake strategi iki. Mangkene sing ditawakake:

Kepiye riset utama bisa mbantu nggawe panguwasa merek?

Pemasar ngerti manawa nerbitake informasi sing wis dituduhake bola-bali ora cukup kanggo nambah kinerja telusuran utawa ngembangake pamaca sing ngasilake petunjuk lan konversi. Iki dudu resep kanggo sukses, lan ora bakal bedakake merek sampeyan saka merek liyane.

Konten asli sing bermutu lan apik minangka cara sing apik kanggo ngatasi gangguan pesaing lan riset utama sing cocog karo tagihan kasebut. Riset utami, yen dieksekusi kanthi bener, nyedhiyakake konten prospek sampeyan sing unik lan ora ditemokake ing papan liya amarga anyar.

Nerbitake riset utami duwe mupangat sing penting:

  1. Isine bakal dituduhake: Wong mesthi golek materi sing anyar lan nyenengake lan ngindhari konten sing wis disebar kaping atusan kanthi puteran sing beda-beda. Riset asli duwe kesempatan sing luwih apik kanggo narik kawigaten lan migunani, tegese wong bakal luwih seneng tweet, kaya pin utawa blog babagan iki.
  2. It nyoroti panguwasa sampeyan babagan iki: Nggawe proyek riset utama dudu tugas sing gampang. Sampeyan mbutuhake pirang-pirang jam lan pengabdian. Wong ngerti iki lan ngerti manawa perusahaan sampeyan cukup serius kanggo nindakake proyek riset utama, mesthine sampeyan duwe wewenang babagan hal kasebut.
  3. Otoritas bangunan uga duwe Implikasi SEO. Luwih akeh wong sing percaya karo merek sampeyan lan ngormati konten sampeyan, luwih akeh materi sampeyan bakal dituduhake lan dihubungake. Mesin telusuran nemtokake manawa konten sampeyan dituduhake bareng, mula bisa uga dadi sumber sing migunani. Yen Google ndeleng korélasi iki ing konten sampeyan, merek sampeyan bakal duwe luwih akeh panguwasa lan bakal katon luwih dhuwur ing SERP lan luwih akeh wong sing bakal ngunjungi situs sampeyan. Akeh pengunjung biasane tegese luwih akeh konversi.

Napa nggawe merek berwibawa ing Internet dadi penting kanggo bisnis?

Wong cenderung golek perusahaan amarga dheweke percaya karo mereke, utawa menehi informasi sing digoleki, utawa duwe pengalaman sing kepungkur sing positif. Kanthi nggawe luwih akeh panguwasa merek, sampeyan uga bakal nambah kapercayan. Nalika wong percaya karo perusahaan sampeyan lan nganggep sampeyan minangka pimpinan, pungkasane bisa ngasilake luwih akeh lan penghasilan.

Iki penting banget ing Internet. Merek sampeyan sing luwih berwibawa, bakal luwih akeh asil ing asil telusuran. Yen luwih dhuwur rangking bisnis sampeyan ing kaca asil telusuran Google, merek sampeyan bakal katon, lan visibilitas sing luwih gedhe tegese luwih akeh penghasilan. Cukup, ora ana sing nuku saka situs web sing ora bisa ditemokake.

Apa ana conto merek sing wis sukses ngetrapake strategi pemasaran iki?

Ana sawetara perusahaan sing wis sukses nggunakake riset utama kanggo mbangun panguwasa merek. Siji perusahaan khusus wis sukses ngetrapake strategi iki - Moz. Moz wis dadi panguwasa babagan optimisasi mesin telusuran (SEO) sajrone meh sepuluh taun. Nanging, kanggo nyoba njaga status minangka sumber utama sumber daya SEO, dheweke uga golek riset utama.

Moz survey liwat 120 pemasar SEO paling dhuwur kanggo nglumpukake panemu babagan luwih saka 80 faktor peringkat mesin telusuran. Moz nglumpukake data lan ngembangake grafik lan ringkesan data sing gampang diwaca kanggo gampang diwaca lan bisa dituduhake. Keputusan kanggo nggoleki telusuran utama sukses banget amarga padha nyedhiyakake panelitian SEO riset migunani lan dipercaya sing ora bisa ditawakake wong liya. Upaya iki entuk meh 700 tautan lan luwih saka 2,000 saham sosial (lan ngetung!). Visibilitas semacam iki ora mung nambah panguwasa merek, nanging uga nambah reputasi minangka sumber informasi SEO lan praktik paling apik kanggo SEO.

Apa saran sampeyan kanggo perusahaan liyane sing nganggep nggunakake riset utama kanggo mbangun panguwasa merek?

Ngerti manawa nggawe riset utama sing paling dhuwur mbutuhake wektu lan gaweyan. Kaya proyek utama, strategi lan perencanaan penting banget. Mangkene sawetara pitakon sing kudu ditakonake sadurunge miwiti nglumpukake data:

  1. Aku pengin ngerti?
  2. Kepiye cara nglumpukake jinis informasi iki? Takon dhewe apa cara paling apik kanggo nglumpukake data yaiku nggawe survey sing bisa dituduhake, utawa wawancara karo klompok ahli cilik, utawa yen sampeyan bisa nglumpukake data kanthi nindakake pengamatan dhewe.
  3. Kepiye temuan proyek iki migunani kanggo para pelanggan utawa pamirsa? Sampeyan bisa ngrampungake kabeh gerakan lan kerja keras nglumpukake data sing berkualitas, nanging yen ora migunani, menarik lan gampang dituduhake, kepiye carane bisa mbantu nggawe panguwasa sampeyan?

Yen sampeyan ngatasi pitakon kasebut, sampeyan wis luwih dhisik tinimbang pesaing.

Apa sampeyan nggunakake riset utama kanggo ngunggahake wewenang merek sampeyan? Tulung critakake crita utawa komentar sampeyan ing ngisor iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.