Cuplikan Tuku Tuku Pelanggan Omnichannel

Tumindak Tuku Omnichannel

Strategi Omnichannel dadi luwih umum ditrapake amarga panyedhiya cloud marketing nawakake integrasi lan pangukuran strategi sing luwih ketat ing lelungan konsumen. Nglacak tautan lan cookie nggawe pengalaman apik, tanpa preduli saka saluran, platform bisa ngenali konsumen ing endi lan meksa pesen pemasaran sing relevan, ditrapake kanggo saluran kasebut, lan nuntun dheweke tuku.

Apa Omnichannel?

Nalika ngomong babagan saluran ing pemasaran, kita ngomong babagan saluran pemasaran sing mbukak kanggo komunikasi karo calon pelanggan utawa pelanggan. Iki bisa uga kalebu saluran tradisional kayata iklan televisi, iklan cetak, utawa radio. Saluran digital kalebu telusuran organik, media sosial, pariwara kanthi mbayar, pemasaran seluler, lan strategi liyane.

Eceran multi-saluran wis ana wiwit multi-saluran. Intine, pemasaran multi-saluran nuduhake pariwara target ing konsumen utawa bisnis ing luwih saka siji saluran. Sampeyan bakal mbukak kampanye bebarengan ing medium lan format kanggo bola-bali nggayuh lan nuntun prospek tuku.

Omnichannel nuduhake pengalaman lintas-saluran sing sampeyan gunakake kanggo tuku konsumen menyang tuku. Pemasar makarya kanggo ngoptimalake pengalaman liwat aplikasi, format, lan interaksi sing nuntun konsumen. Iki bisa uga diwiwiti liwat telusuran geografis, ngunjungi situs, banjur entuk iklan pemasaran ulang bola-bali sing ngasilake tawaran omah lan pungkasane konsumen ngunjungi lokasi ritel.

Pelanggan ora mung nanggapi strategi omnichannel, dheweke pancen ngarep-arep pengalaman sing apik ing antarane situs e-commerce lan lokasi ritel sing paling cedhak.

Prilaku Tuku Pelanggan Omnichannel

BigCommerce.com ngasilake infographic ing ngisor iki babagan tindak tanduk tuku omnichannel lan ing kene sorotan:

  • 58% pelanggan nyegah biaya pengiriman
  • 49% pembeli ora tuku online amarga ora bisa ndemek lan mriksa produk
  • 34% pembeli online ora bisa ngenteni wektu pengiriman - sanajan sepi kepiye!
  • 34% responden nyebutake proses balik sing angel kanggo barang sing dituku
  • 29% pembeli seneng tuku ing lokasi bata lan mortir amarga ana masalah privasi

Cara Tuku: Prilaku Pelanggan Modern ing Jagad Omni-Channel

Prilaku Omnichannel Pelanggan

Tumindak Tuku Omnichannel

Pengungkapan: Kita afiliasi saka BigCommerce.com

2941

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.