7 Strategi sing Digunakake ing Definisi Intelijen Harga

intelijen reregan ugam

Ing IRCE, Aku bisa lungguh karo Mihir Kittur, salah sawijining pendiri lan Kepala Inovasi Kepala ing Ugam, data gedhe Analytics platform sing nguatake perusahaan dagang kanggo nggawe tumindak wektu nyata sing nambah kinerja bathi. Ugam nampilake acara kasebut kanggo ngrembug babagan rega lan kepiye perusahaan bisa nyegah perang rega. Kanthi nggunakake sinyal panjaluk konsumen sing dikoleksi kanthi online lan nggawe strategi rega para klien, Ugam bisa nambah kinerja kategori kanthi ngoptimalake macem-macem lan konten bebarengan karo rega.

Mangkene 7 Strategi Pricing sing Ditetepake

  1. Ngawasi rega kompetitif minangka cara kanggo nglacak rega pesaing supaya bisa ngerti posisi rega pengecer ing pasar. Pemantauan rega intelijen lan ngawasi rega sing kompetitif asring digunakake sacara bergantian.
  2. Elastisitas Rega Kompetitif yaiku langkah kepiye supaya penjualan produk sampeyan nanggepi pangowahan rega pesaing.
  3. Pricing Dynamic yaiku konsep barang rega adhedhasar kahanan pasar sing beda-beda. Minangka praktik nemtokake rega kanthi dinamis (kanthi cara cairan) adhedhasar pasokan, panjaluk, jinis pelanggan lan / utawa faktor liyane, kayata cuaca.
  4. Rega Intelligence minangka prakteke supaya luwih ngerti babagan rega sampeyan ing pasar dibandhingake karo kompetisi sampeyan. Ngidini para pengecer bisa ngerti babagan intrik rega ing level pasar lan duwe pemahaman lan kesadharan babagan pengaruhe ing bisnis.
  5. Optimisasi rega yaiku aplikasi saka Analytics sing prédhiksi tumindak konsumen ing level pasar mikro lan nyedhiyakake kasedhiyan produk lan rega kanggo nggedhekake paningkatan pendapatan. Tujuan utama yaiku adol produk sing pas karo pelanggan sing pas ing rega sing pas.
  6. Reregan adhedhasar aturan yaiku cara menehi rega produk adhedhasar aturan / formula. Sistem kasebut mbantu ngetrapake rega kanthi cepet kanthi skala apa wae lan nyuda pangopènan rega. Pricing Dynamic diimplementasikake liwat Regulasi Berbasis Aturan (yaiku, "Yen rega pesaing mudhun dadi X, regane dadi Y," "Yen produk kurang inventaris, mundhak rega dadi Z.")
  7. Rega Dinamis Cerdas is Pricing Dynamic kanthi level intelijen pelanggan tambahan sing nyebabake Sinyal Sosial (kayata, ulasan produk, seneng Facebook, nyebutake Twitter, lsp)

Sampeyan bisa maca babagan Pricing Intelligence (ing ngendi aku entuk definisi kasebut) ing Intelijen reregan Ugam ebook, gratis kanggo didownload.

Ugam Intelijen rega lan Optimisasi solusi yaiku solusi adhedhasar SaaS sing nggabungake lan nggabungake data kompetitif wektu nyata, sinyal e-demand, data transaksi, data ritel, lan data pihak katelu kanggo ngerti apa sing pengin dibayar pelanggan, lan rega kanthi cerdas kanthi nyata.

intelijen rega

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.