Content MarketingE-commerce lan EceranTeknologi sing Muncul

Nggawe Bagan Harga lan Bandingake Kaya Ninja

Mau bengi aku nggawe kothak rega ing plugin anyar sing diluncurake WordPress dadi platform Email Marketing, CircuPress. Babar pisan ora nyenengake (aku biyen Reregan gratis lan rega perbandingan DreamCode gratis conto) lan isih kudu diowahi luwih lanjut supaya bisa responsif ing layar seluler lan tablet.

Grid Comparison

Yen sampeyan lagi golek cara sing luwih gampang kanggo nggawe tabel perbandingan lan kisi rega, priksa Bandingake Ninja lan Pricer ninja. Kaloro penawaran kasebut kasedhiya karo sawetara template standar sing bakal mbantu sampeyan nggawe sawetara kisi sing apik sajrone menit.

Kisi Harga

Iki minangka layanan sing di-host, dadi sampeyan ora nggawe kothak lan nyalin / nempel kode sampeyan. Sampeyan nggunakake potongan kode sing sampeyan tempel ing HTML (utawa ID tabel sing dipasang ing a Shortcode WordPress liwat Plugin) kanggo nampilake kothak ing situs tujuan.

Mupangate saka Bandingake Ninja lan Pricer ninja minangka kacepetan sing bisa ngasilake sawetara kisi sing apik. Sampeyan kudu nyathet yen ana watesan apa sing bisa sampeyan gaya liwat antarmuka panganggo. Pungkasane, aku ora nggunakake layanan amarga aku kudu ngetutake palet warna sing cocog karo situs kasebut. Lan mesthine, yen kacepetan lan stabilitas dadi kunci, gumantung saka situs pihak katelu kanggo nampilake konten sampeyan bisa uga ora bisa uga.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.