Nggawe Bagan Harga lan Bandingake Kaya Ninja

pricer ninja

Mau bengi aku nggawe kothak rega ing plugin anyar sing diluncurake WordPress dadi platform Email Marketing, CircuPress. Babar pisan ora nyenengake (aku biyen Reregan gratis lan bandhingane DreamCode gratis conto) lan isih kudu diowahi luwih lanjut supaya bisa responsif ing layar seluler lan tablet.

Grid Comparison

Yen sampeyan lagi golek cara sing luwih gampang kanggo nggawe tabel perbandingan lan kisi rega, priksa Bandingake Ninja lan Pricer ninja. Kaloro penawaran kasebut kasedhiya karo sawetara template standar sing bakal mbantu sampeyan nggawe sawetara kisi sing apik sajrone menit.

Kisi Harga

Iki minangka layanan sing dadi tuan rumah, dadi sampeyan ora nggawe kothak lan nyalin / nempelake kode sampeyan. Sampeyan nggunakake potongan kode sing nempel ing HTML (utawa ID tabel sing dipasang menyang Shortcode WordPress liwat Plugin) kanggo nampilake kothak ing situs tujuan.

Mupangate saka Bandingake Ninja lan Pricer ninja minangka kacepetan sing bisa ngasilake sawetara grid sing apik. Perlu dielingake yen ana watesan apa sing bisa sampeyan gaya liwat antarmuka panganggo. Pungkasane, aku ora nggunakake layanan amarga aku kudu ngetutake palet warna sing cocog karo situs kasebut. Lan mesthine, yen kacepetan lan stabilitas minangka kunci, gumantung saka situs pihak katelu kanggo nampilake konten sampeyan bisa uga ora bisa uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.