Kepiye Eceran Bisa Ngindhari Kerugian saka Showrooming

Pameran Eceran

Mlaku mudhun ing lorong toko bata lan kemungkinan, sampeyan bakal bisa ndeleng toko kanthi mripat sing dikunci ing telpon. Dheweke bisa uga mbandhingake rega ing Amazon, njaluk saran marang kanca, utawa golek informasi babagan produk tartamtu, nanging ora ana sangsi manawa piranti seluler wis dadi bagean saka pengalaman ritel fisik. Kasunyatane, luwih saka 90 persen pembeli nggunakake smartphone nalika blanja.

Munculake piranti seluler nyebabake kedadeyan showrooming, yaiku nalika pembeli ndeleng produk ing toko fisik nanging tuku kanthi online. Miturut jajak pendapat Harris, saklawasé para pembeli—46% —kamar. Amarga praktik iki entuk momentum, mula diwiwiti kiamat lan kasusahan ramalan babagan cara ngrusak ritel fisik.

Apocalypse showrooming durung kedadeyan, nanging ora ateges pengecer fisik ora bakal kelangan bisnis karo para pesaing. Pelanggan ora bakal mandheg nggunakake telpon kanggo nulungi dheweke nalika lagi blanja. Para pembeli saiki sensitif karo rega lan pengin ngerti manawa dheweke entuk kesepakatan sing paling apik. Daripada nyoba ora nggatekake utawa nglawan piranti seluler ing toko (sing dadi muspra), pengecer kudu ngupayakake manawa manawa toko nggunakake piranti seluler ing toko, dheweke nggunakake aplikasi pengecer dhewe, tinimbang wong liya .

Approoming - Pencocokan Rega adhedhasar Aplikasi ing Toko

Kita kenal karo Showrooming lan kuwalik Webrooming - ing endi pembeli nemokake barang kanthi online, nanging pungkasane tuku ing toko. Loro-lorone gumantung karo sing golek barang ing sawijining konteks, nanging tuku ing konteks sing beda-beda. Nanging kepiye yen pengecer nganggep aplikasi kasebut minangka perpanjangan ruang pamer lan nyengkuyung para pembeli supaya bisa ngobrol karo aplikasi kasebut nalika ana ing toko. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, alasan utama sing dadi pembeli kudu nuduhake yen bisa entuk kesepakatan sing luwih apik ing toko sing saingan utawa entuk layanan sing luwih apik. Pengecer bisa nyingkiri bisnis kanthi nggabungake perbandingan rega lan / utawa fitur sing cocog karo rega menyang aplikasi dhewe, sing ngalangi para pembeli ora golek ing panggon liya kanggo tuku - ora preduli saluran sing nemokake produk kasebut.

Contone, pencocokan rega minangka masalah gedhe kanggo pengecer elektronik. Wong lunga menyang toko, nemokake TV sing pengin dituku, banjur mriksa ing Amazon utawa Costco kanggo ndeleng manawa bisa menehi hasil sing luwih apik. Sing bisa uga ora dingerteni yaiku manawa pengecer bisa uga duwe kupon, tawaran lan hadiah kasetyan sing kasedhiya kanggo rega TV ing sangisore kompetisi, kasunyatan sing ilang nalika nggunakake alat browsing para pesaing. Ora ana penawaran tartamtu, pengecer uga bisa duwe jaminan match rega, nanging kudu digandhengake karo rekane manawa produk kasedhiya kanthi rega murah saka kompetisi, mula kudu isi sawetara dokumen supaya rega anyar bisa dibayangke nalika checkout sadurunge ngidini pelanggan tuku. Ana gesekan sing cukup, amarga rega sing cocog karo ritel bakal diwenehake marang toko. Kanthi nggunakake aplikasi Retailer kanggo ngotomatisasi pencocokan rega, kabeh proses bisa kedadeyan sawetara detik - pembeli nggunakake Aplikasi Retailer kanggo mindhai produk lan ndeleng rega sing ditawakake sawise dicocogake karo pesaing online, rega anyar kanthi otomatis ditambah menyang profil toko, lan bakal ditugasake nalika rampung checkout.

Komunikasi minangka kunci ing kene. Sanajan pengecer nawakake fitur perbandingan rega, luwih becik yen para pembeli ora ngerti babagan kasebut. Merek kudu nandur modal kanggo nambah kesadaran babagan fungsionalitas aplikasi, saengga para pembeli duwe dorongan kanggo ruang pamer, Kamar sing Disedhiyakake Nanging, lan tetep ana ing ekosistem pengecer.

Game Toko

Sawise para pembeli digawa menyang lingkungan seluler, bisa uga liwat webroom sing sukses, ana akeh cara liyane supaya para pengecer bisa nyambung karo dheweke. Sampeyan bisa takon karo para pembeli supaya pindai barang lan dolanan babagan pengalaman blanja ing toko. Rega kejutan, penawaran rega cepet, lan penawaran dinamis adhedhasar pembeli tartamtu supaya para pembeli seneng lan melu.

Kajaba iku, keterlibatan app menehi para pengecer wawasan sing luwih akeh babagan sapa sing dadi pembeli. Bayangake manawa pangguna teka ing toko, mindai item, lan entuk rega khusus sing bakal ganti saben dina. Luwih akeh wong sing nggunakake aplikasi kasebut kanggo mindai item, luwih akeh pengecer informasi sing kasedhiya ing pelanggan. Lan pelanggan malah ora prelu tuku tuku kanggo pindai. Dheweke bisa entuk nilai kasetyan, sing sabanjure nggawe serangkaian roti kanggo barang ing njero toko. Pengecer bisa nggunakake data kasebut kanggo ngerti apa sing dadi barang sing panas lan apa sing sejatine dituku pelanggan. Yen ana barang tartamtu kanthi tarif konversi sithik, toko bisa mbukak Analytics kanggo ngerti sebabe. Yen ana rega sing luwih larang ing pesaing, pengecer bisa nggunakake informasi kasebut kanggo nyuda rega dhewe, lan tetep kompetitif.

Bundling

Cara liyane supaya para pengecer bisa nyegah kerugian saka showroom yaiku kanthi nggabungake barang. Barang ing toko bisa dibungkus karo barang sing ora digawa ing toko, nanging bakal cocog karo barang kasebut. Yen ana sing tuku klambi, bundel kasebut bisa uga nyakup sepasang sepatu koordinasi sing kasedhiya sacara eksklusif saka gudang pusat toko. Utawa yen ana wong sing tuku sepasang sepatu, buntel kasebut bisa uga kalebu kaos sikil - sawetara jinis sing bisa disesuaikan kanggo preferensi toko, lan dikirim menyang omah. Aplikasi minangka kesempatan sing apik kanggo nggawe paket sing cocog kanggo para pelanggan, lan yen nindakake, ora mung nambah dodolan, nanging uga nyuda biaya kanthi matesi SKU sing digawa ing toko mungsuh ing gudang terpusat.

Kajaba iku, bundel bisa ditambah kanggo nyakup bisnis lan mitra lokal sing nawakake produk lan layanan unik sing cocog karo barang pengecer dhewe. Coba pengecer olahraga. Yen pelanggan nyoba tuku pesawat ski, fitur bundling ing aplikasi kasebut bisa nulungi dheweke liwat proses keputusan kanthi menehi saran jinis lereng sing paling cocog kanggo ski lan uga menehi saran paket ing akhir minggu ski. Kemitraan pihak katelu sing ngidini para pengecer nawakake tawaran paket nggawe kompetitif sing luwih migunani tumrap para pembeli tinimbang mung tuku siji barang.

Kranjang Omni-Channel

Pungkasan, pengecer bisa ngindhari kerugian showroom lan nambah keuntungan nalika nyetujoni kanthi nggawe kranjang omnichannel. Intine, kreta fisik ing toko lan kranjang online kudu dadi siji. Ngalih online lan offline kudu dadi pengalaman sing apik lan para pelanggan kudu duwe pilihan ing pucuk driji. Dina iki BOPIS (Tuku Toko Online ing Toko) nesu banget. Nanging pengalamane bubar ing toko, amarga shopper bisa nemokake barang tambahan sing pengin dituku, nanging saiki kudu antri kaping pindho kanggo njaluk barang kasebut. Becike, dheweke kudu bisa menyang Webroom menyang BOPIS, banjur menyang toko lan golek barang tambahan sing dikarepake, ditambahake menyang keranjang fisik sing didhukung dening Aplikasi Retailer, lan banjur ngrampungake checkout kanggo BOPIS lan In Simpen barang kanthi siji klik, ing stasiun checkout sing disatukan.

Pungkasane, Pengalaman Pelanggan Paling Penting

Toko fisik dadi pengalaman dhewe - mung deleng pirang-pirang pengecer online pertama sing mbukak lokasi bata lan mortir. Para pembeli pengin ngrasakake sentuhan, krasa, tampilan, lan ambune produk lan ora kuwatir banget babagan saluran kasebut. Saingan karo pemain online kanthi rega bisa dadi dhasar. Kanggo njaga bisnis, pengecer kudu menehi pengalaman ing toko lan pengalaman online sing apik sing nyedhiyakake regane lan kenyamanan sing cukup supaya para pelanggan ora lunga menyang panggon liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.