Cara Ngindhari Penipuan ing Kontes Online Sabanjure

penipuan kontes online

Kita bakal ngluncurake kontes pisanan kanthi cepet kanggo narik luwih akeh pengunjung menyang buletin email. Nalika duwe sumber daya pangembangan sing jembar, ora bakal ana kontes sing bakal ngembangake dhewe. Kita bakal nggunakake Hellowave, panyedhiya kontes kanthi online. Ngopo Alesan utama:

Penipuan

Aku bakal jujur ​​lan ngakoni kabeh yen aku wis ngapusi kontes online. Pirang-pirang taun kepungkur, kita duwe kontes media sosial regional kanggo golek pria lan wanita paling populer ing kutha kasebut. Sawise ndeleng sumber kaca kontes, aku ngerti yen aku bisa nambah swara kanthi mbukak URL tartamtu sing wis dilebokake ing kode kasebut. Pangembang kontes nganggep dheweke cerdas lan mung mblokir sapa wae sing teka saka alamat IP sing padha.

Dadi, aku nambah iframe ing situsku sing nuduhake link pamilihanku. Kabeh wong sing mbukak halamanku dina kasebut kanthi ora sengaja milih aku. Sajrone dina, aku bakal mriksa skor pamilihan lan mbusak iframe nalika aku milih swara.

Sadurunge sampeyan ngadili aku, aku wis resik sadurunge menang sayembara. Aku nulis pangembang lan menehi ngerti manawa aku ngapusi. Banjur aku ngomong ing acara kasebut babagan gampang banget ngapusi kontes online. Kemungkinan yen sampeyan duwe pangembang ngetokake kontes online, sampeyan bakal mbukak lawang kanggo mbeling. Aku wis ndeleng atusan kontes online lan aku gumun amarga akeh sing nggunakake cara sederhana iki kanggo nyambut para apus-apus.

Kontes online bisa digunakake liwat widget situs sing dipasang lan aplikasi sosial duwe fitur ekstensif sing nyegah penipuan. Mesthi wae, dheweke uga mbantu ngoptimalake kontes, digunakake ing media digital, lan ngukur tanggepan.

iki infographic saka EasyPromos ngliwati telung praktik sing nyebabake penipuan ing kontes online:

  1. Panganggone macem-macem akun lan piranti lunak otomatis milih.
  2. Tuku swara online.
  3. Nggunakake akun sing dicolong, liwat phishing, kanggo milih swara.

Easypromos nyedhiyakake alat lengkap kanthi 11 kontrol keamanan kanggo ngawasi lan nyegah penipuan ing kontes pemilihan sampeyan. Sampeyan uga bakal duwe akses menyang Indeks Penipuan - alat sing bakal ngandhani yen pangguna nindakake penipuan, supaya sampeyan bisa nemtokake validitas entri kasebut. Ing Kontrol Penipuan Easypromos Sistem bakal mbantu sampeyan ndeteksi lan nyegah tumindak ala; ngindhari perselisihan antarane peserta; lan ngatur kontes pemilihan sing transparan lan adil kanggo komunitas sampeyan.

Cara Nglindhungi Konten Sabanjure saka Penipuan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.