Cara Ngindhari Pelanggaran Data ing Jagad Omni-Channel iki

geser 1 1024

Google nemtokake manawa ing sawijining dina, 90% konsumen nggunakake macem-macem layar kanggo nyukupi kabutuhan online kayata perbankan, blanja, lan lelungan pesenan, lan dheweke ngarepake data bakal tetep aman nalika mlebu ing platform. Kanthi kepuasan pelanggan minangka prioritas utama, keamanan lan proteksi data bisa ditindakake. Miturut Forrester, 25% perusahaan ngalami pelanggaran signifikan sajrone 12 wulan kepungkur. Ing AS wae ing 2013, rata-rata biaya pelanggaran data yaiku $ 5.4 yuta.

Ing infographic ing ngisor iki, Identitas Ping nuduhake kepiye prilaku lan pangarepan konsumen sing diganti, pengaruhe ing teknologi bisnis, lan peran penting sing ditindakake keamanan nalika nyedhiyakake pengalaman pelanggan utama. Tindakake tips supaya data pelanggan bisa tetep aman lan aman.

Keamanan Omni-Channel

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.